vous êtes débordé? Geef 10 adviezen voor de effectiviteit van de organisator op de ceremonie, door deskundigen


Bereid een huwelijk voor als je het hele jaar door moet werken, het is niet duidelijk. Als uw hulp nodig is, moeten onze deskundigen duidelijk commentaar geven op het faciliteren van personeel en beroep voor de effectiviteit van de ceremonie door de organisator.

De la visite des lieux à l’embauche du traiteur et du DJ, en passant par les essayages de robes et le choix du menu, De organisatie van een huwelijk Het is niet gemakkelijk. De voorbereiding van de dag van uw leven heeft een hoge mate van effectiviteit van reflectie, energie, geduld en geduld. Als u de indruk van de situatie hebt gekregen, kunnen de kleine details van uw keuze uw eerlijke keuzes maken.

In andere termen is de organisatie van een huwelijk een tijdelijke taak. Als het moeilijk is om een ​​baan te vinden. En plus onze beroepsverplichtingen, de trajecten, de menagères, de cursussen en onze personeelsactiviteiten, de bewoner van de zaken die op onze agenda staan. Als u ondergedompeld bent en pas aankomt als u de tijd neemt dat u uw huwelijkspartner bent, stem dan voor de 10 raadsleden van twee deskundigen, rapporteer de site Bruiden.

La suite après cette publiciteit

1. Schakel een professional in

Als u 9 uur tot 18 uur bezig bent, is het organiseren van een huwelijk een onmogelijke opgave. Tory Smith, directeur van een ontwerp- en evenementenorganisatie op het hoogste niveau, beveelt een professionele huwelijksorganisator aan. “Les organisators font le travail à votre place”explique-t-elle. “Il vous aide à réduire votre level stress, à sélectionner les fournisseurs, à gérer votre votre budget et à vous guider tout au long du processus”.

Als u last heeft van de overmacht tijdens de bevalling, “Als u de tijd vrijmaakt voor uw werknemers en de ruimte in uw geest”, poursuit-elle. Leur tâche bestaat uit de bewoner van de belangrijkste details, met respect voor de kalender en “geef de ervaring op een harmonieuze manier weer die mogelijk is, de soort die u kunt gebruiken om te overleven op het einde van een lange reisreis”.

La suite après cette publiciteit

2. Bereid de tijd voor op de details

Als u een organisator bent, neemt u deel aan bepaalde beslissingen, terwijl u uw huwelijksthema bepaalt, de keuze maakt voor de decoratie van de tafels of de weergave van uw eigenschap. Het is belangrijk dat u de tijd doorbrengt tijdens uw hele leven voor uw bewoner van deze details. Als u een medewerker bent van de huwelijksorganisator Paula Ewers, geeft u een goed advies over het gebruik van de weekenden.

“Prenez of trois heures le samedi or le dimanche pour vous concentrer sur l’organisation”recommande-t-elle. “Même si vous avez l’impression de ne pas avoir de choices à faire, essayez d’anticiper au maximum. En rayant des tâches de votre liste chaque semaine, vous vous sentirez prêt et détendu à l’arrivée du jour J”suggère-t-elle.

La suite après cette publiciteit

3. Restez organisatie

Wanneer u een tijdlang bezig bent met de organisatie van een huwelijk, is het de essentie van de rest van de organisatie. Bepaal een systeem, een outil, dan kun je de compiler gebruiken om de elementen in je huwelijk op een bepaald moment te gebruiken. Het kan een keer mis gaan drijfveereen carnet, een excel-bestand… Peu importe ! “Eerlijke lijst en visualisatie van de dingen die u kunt doen om hulp te bieden aan uw werklast”zoals Tory Smith.

4. Creëer een speciaal postadres voor het huwelijk

Als u communiceert met de fournisseurs, is het gemakkelijk om een ​​belangrijk detail door te geven, want u kunt uw postpersoneel of uw beroep gebruiken. Berichten over uw huwelijk kunnen de mail(les) van het filet doorgeven. De creatie van een uniek adres, dat u gebruikt voor uw huwelijk, helpt u de rest van de organisatie en uw projecten te ondersteunen.

La suite après cette publiciteit

U kunt uw beroeps- en personeelsorganisatie van uw huwelijk scheiden, wat de orkestratie van de ceremonie twee keer zo gemakkelijk maakt. Voor een toegift plus de tijd, Paula Ewers adviseert de dossiers voor het detail, bijvoorbeeld “Fleur” enz “Gâteau de mariage”. “Ik help u bij het snel zoeken naar informatie over belangrijke details”nota-t-elle.

5. Identificeer uw prioriteiten

Terwijl de tijd beperkt is tot een beperkt aantal bronnen, raadt Paula Ewers aan om zich te concentreren op de aspecten die competent zijn voor uw leven. “Consacrez votre temps et vos ressources à ces priorés et pesagez de faire des compromis sur les détails moins importants”verzeker-t-elle.

La suite après cette publiciteit

Als u bijvoorbeeld twee van de twee bloemenceremonies wilt zien, is het zo dat u niet op de hoogte bent van het kledingstuk van uw uitnodigingen, waarbij u de tijdelijke selectie van de kleuren en de vraag naar de keuze van uw eigen keuze aanmoedigt deel een kleurenpalet voor de rest van uw decoratie. Als u een plus wilt importeren, zult u een mooie tijdsbesteding krijgen en een representatie en een trouw hart uit uw geschiedenis van de liefde verkrijgen.

6. Beperk uw onderzoek

Als de organisatie van een huwelijk een belangrijke plaats kan bieden in uw tijdelijke dienstverband. Als u nieuwe bronnen onderzoekt, is het de moeite waard om een ​​beslissing te nemen, u zult nooit een vrije tijd hebben. Om het proces zo effectief mogelijk te maken, moedigt Tory Smith het proces aan om het te beperken scrollen op de sociale reseaux.

La suite après cette publiciteit

“Je kunt niet meer op de hoogte zijn van je piège… Je kunt de tijd op de platformen niet voorbijgaan aan Pinterest of Instagram. Je kunt de opties onderdompelen. Je kunt eenvoudigweg de beslissingen nemen die je hebt ontwikkeld”dring aan op elle. “Ayez vertrouwt op uw visie en tenez-vous-y”.

7. U hoeft alleen de fabrikant van uw product te kopen

Ook andere projecten op het gebied van bricolage of de vervaardiging van decoraties op uw agenda zijn een zeker plezier en economisch voordeel voor uw creativiteit. Als je een enorme hoeveelheid tijd hebt, kun je meer dan een taak op het plein hebben. Als u wilt dat u begint met het “doe het zelf” vóór uw huwelijk, zorg dan voor een tweetal projecten, maar of de rest van uw decoraties. We kunnen het initiatief eenvoudigweg op lange termijn lanceren, maar het is niet meer dan een seconde débordé.

La suite après cette publiciteit

8. Apprenez à déléguer

Als u waarschijnlijk verantwoordelijk bent voor de organisatie van uw huwelijk, is het niet mogelijk dat u een klein detail (of twee) gebruikt als u op een tijdelijk plein werkt. Dit is wat je doet als je een feestje geeft en je hebt geen controle meer.

Als het goed is, vraag dan om uw vrienden en uw gezinsleden en uw vertrouwenspersoon voor de aanpassingen aan uw competenties. U kunt bijvoorbeeld vragen om een ​​muziekafspeellijst en een menu te kiezen, en om meer van uw huwelijksjurk te zien. Toute aide est précieuse.

La suite après cette publiciteit

9. Zorg dat u verantwoordelijk bent voor uw tweede taak

Het kan zijn dat de huwelijkspartner zeker een huwelijksreis maakt tijdens een vermoeiende reis. Als een persoon gemotiveerd is of de neiging heeft om uit te stellen, “trouvez quelqu’un qui vous helpera rester sur the bon voie en vous soutenant, en vous motivant et vous bemoedigend”, suggereerde Paula Ewers.

U kunt een voorbeeld zijn van uw vraag naar uw nieuwe leven op een semaine (via telefoon of sms) en u vraagt ​​om missies die u hebt uitgevoerd. Het is een feit dat u uw werk kunt doen als u een hulp of een gevoel van zorg heeft en u met uw werk moet bezighouden.

La suite après cette publiciteit

10. Recadrez votre pensée

Als de organisatie van een huwelijk zo moeilijk is, als u dit doet, moet u de tijd nemen om de reis te maken en plannen te maken voor uw nieuwe leven, u zult in gebruik zijn. U kunt zich niet voorstellen dat het proces een gebeurtenis in uw huwelijk zal voorkomen, en het is voldoende om van moment tot moment van gesprek te wisselen en met elkaar te praten.

“Je kunt geen feest organiseren voor het feit dat je verliefd bent op het personeel van je leven”, zielige Tory Smith. “J’ai vu des mensen zijn slachtoffers van stress tijdens een huwelijk dat zich concentreert op de essentie. Het huwelijk hoeft niet een fardeau te zijn of een aanvulling: het is amusant en brau! Gardez toujours cela à l’ geest, als je niet meer loslaat of de stress je ontmoedigt of je verdwaalt in je echte doel”conlut-elle.

Joséphine de Rubercy

Chef de rubrique

Droits des femmes et des kinderen, geweld, feminisme, genres, discriminatie, ouderschap, onderwijs, psychologie, gezondheid, koppel, seksualiteit, sociale relaties…. Joséphine is dol op het decoderen van de levens van de samenleving die in de wereld van het leven leven …

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *