de tendensen van de huwelijksmode voor het seizoen printemps-été 2024

de tendensen van de huwelijksmode voor het seizoen printemps-été 2024

Als de rustige luxe een overmacht is, is de huwelijksmodus niet een synoniem van subtiele elegantie. Elle is plus diversifiée en, zeker, plus glamour die jamais is. «Il devient de plus en plus helder que les femmes d’aujourd’hui veulent rester fidèles à your style individual, même – or surtout – le jour J”, zegt Patricia Maeda, directrice van de vrouwelijke mode aan het instituut voor onderzoek naar tendances Fashion Snoops. Spectaculaire silhouetten, gedurfde verklaringen en couleurs zijn op de terugweg voor het seizoensprint-emps-été 2024, een enorme enveloppe in de grote sterren, met een figuur op de namen van gewaden.

Fleuri voor de printemps

Als de fleurs uitnodigend zijn voor de kleding bij de aankomst van de printemps, zijn dit ook de bewoners van de maritieme gewaden. Hoewel veel van de creatievelingen de keuze hebben uit pastelkleurige fleurs die dol zijn op het ivoor van hun gewaden, zullen ze hun avonturen beleven in hun levensechte kleuren en de gedurfde afdrukken die ze niet maken als ze een eerlijke opmerking maken.

De fleurs op het podium met Josephine Scott (à gauche) en Madeline Gardner.  Afbeeldingen: Launchmetrics Spotlight
De fleurs op het podium met Josephine Scott (à gauche) en Madeline Gardner. Afbeeldingen: Launchmetrics Spotlight

De foto’s van Josephine Scott en Madeline Gardner op de Montré des fleurs en tonnen pastelkleuren die op de ivoorkleurige en witte gewaden staan, terwijl Randy Fenoli Bridal een keuze maakt uit een cascade van fleursrozen en blauw op een lavendelgewaad met een hoog boven de jambe. Calla Blanche, een marque de mariée bohème, een brodé des fleurs colorées en stijlen van een mariée-jurk met ruime afmetingen, compleet met transparante manches met opengewerkte épaules.

Fleurs colorées op het podium bij Randy Fenoli Bridal (à gauche) en Calla Blanche (à droite).  Afbeeldingen: Spotlight Launchmetrics Spotlight
Fleurs colorées op het podium bij Randy Fenoli Bridal (à gauche) en Calla Blanche (à droite). Afbeeldingen: Spotlight Launchmetrics Spotlight

Quelque koos voor de blauwe

In deze tijd bedenken de mode-ontwerpers «quelque koos voor het oude, quelque koos voor het nieuwe, quelque koos voor de werkgelegenheid, quelque koos voor het blauwe». Het is een voorbeeld van een voorstel voor een blauwe mariée-jurk, die met de traditie samenwerkt.

Details over het podium voor Madeline Gardner (à gauche) en Luxury Bridal Experience (à droite).  Afbeeldingen: Spotlight Launchmetrics Spotlight
Details over het podium voor Madeline Gardner (à gauche) en Luxury Bridal Experience (à droite). Afbeeldingen: Spotlight Launchmetrics Spotlight

Terwijl de ontwerpers Madeline Gardner twee tendensen op één willen adopteren – en daarbij een bloemenblauw op een ivoorkleurig gewaad willen toevoegen – Luxury Bridal Ervaar een décidé de renverser la traditie. Het merk is een fait défiler van een maritiem kleed met een helder blauw licht op het podium. Plus subtiel, Sarah Nourri speelt met kleine blauwe accenten en voegt een vleugje mode toe, déclinés dans plusieurs tailles, aux robes de mariée classiques.

Sarah Nouri, collectie printemps-été 2024. Afbeelding: Launchmetrics Spotlight
Sarah Nouri, collectie printemps-été 2024. Afbeelding: Launchmetrics Spotlight

Hoewel de meeste mariées de celebrities van Tiffany & Co, de kleur blauw turkoois, terugkrijgen, zijn de creaties hun toernees aan het licht en onze gelijkenissen voor het drukwerk in 2024. Het merk Reem Acra is jouw kleur op een lange voile dramatiek. Lorena Panea heeft, hoe dan ook, een groots avontuur toegevoegd aan een van haar extravagante creaties.

Reem Acra (à gauche) en Lorena Panea (à droite) voor het printseizoen 2024. Afbeeldingen: Launchmetrics Spotlight
Reem Acra (à gauche) en Lorena Panea (à droite) voor het printseizoen 2024. Afbeeldingen: Launchmetrics Spotlight

Mettre un noeud

«Les grandes silhouettes incluent des nœuds surdimensionnés», zegt Patricia Maeda. Het is een detail dat niet alleen op de podia te zien is, maar ook op de podiums. Het grote aantal van de nœuds, zowel de vorm als de taillevariabelen, sieren de gewaden. Bij Pronovias is er geen andere dimensie dan een corsage in de lengterichting van een jupe trapeze. Ik ben getransformeerd in een kleine opleiding bij Randy Fenoli Bridal.

Noeuds op het podium met Pronovias (à gauche) en Randy Fenoli Bridal (à droite).  Afbeeldingen: Launchmetrics Spotlight
Noeuds op het podium met Pronovias (à gauche) en Randy Fenoli Bridal (à droite). Afbeeldingen: Launchmetrics Spotlight

Hoewel sommige tradities als ludiek worden beschouwd, kiezen bepaalde makers voor een versie plus een minimalistische stijl. De twee bruidsjurken van Sophie Et Voila en Azenabor Bridal presenteren een bruidsjurk van een groot meisje.

Er zijn geen nieuwe kleren gevonden bij My Secret Sposa (à gauche) en Azenabor Bridal (à droite).  Afbeeldingen: Launchmetrics Spotlight
Er zijn geen nieuwe kleren gevonden bij My Secret Sposa (à gauche) en Azenabor Bridal (à droite). Afbeeldingen: Launchmetrics Spotlight

Morticia dit bonjour

“Les marées intrépides peuvent être audacieuses and experimenter le noir”, verklaarde de expert van Fashion Snoops. De bruidsjurken zijn déclinaient dans verschillende soorten stijlen, aanbieden van toekomstige maritieme producten die ervoor zorgen dat onze homologen ‘puristen’ zijn.

De gewaden zijn spectaculair zwart op de podia van Demetrios (à gauche) en de Modeca (à droite).  Afbeeldingen: Launchmetrics Spotlight
De gewaden zijn spectaculair zwart op de podia van Demetrios (à gauche) en de Modeca (à droite). Afbeeldingen: Launchmetrics Spotlight

Voor de mariées die hun toekomstige Morticia Addams-interieur nabootsen, de creaties van Demetrios en Modeca stellen spectaculaire gewaden en dentelles voor met silhouetten die aussi frappantes op de podiums print-été 2024 zijn. Of Demetrios een jupe heeft geadopteerd met een ruime mousseline blanche onder de la dentelle noire, Modeca is duister met een jurk in dentelle noire die het silhouet weerspiegelt.

Een zwarte mantel met fleurs van Marco Maria (à gauche) en een zwarte mantel met een andere kant op de devant van Bentley Weaver (à droog).  Afbeeldingen: Launchmetrics Spotlight
Een zwarte mantel met fleurs van Marco Maria (à gauche) en een zwarte mantel met een andere kant op de devant van Bentley Weaver (à droog). Afbeeldingen: Launchmetrics Spotlight

Des créateurs, die hun zwarte seizoen voorbijgaan, krijgen een herhaling van de bruiloftskleding met de fleurs van Marco Maria of een joli nœud in de kleur van een gewaad bij Bentley Weaver.

Zie mettre à nu

De tendens van de “nue-jurk” is een feit van de tapis rouges op de huwelijksstraat. De meisjes die waarschijnlijk een grote keuze aan dansstijlen hebben, zoals de klassieke coupes die dan de moderne silhouetten zijn. Een van de versies van de plus-sages en glamour van de mariée-révélatrice is een voorbeeld van Liz Martinez. De créateur presenteert een perlée gewaad op losgeslagen épaules met een jupe sirene die de jambes van de mariée kan laten zien dat het corsage van het gewaad de illusie van een nue peau heeft. Galia Lahav heeft voor haar deel de sexy kleding van de trend aangenomen met een corsage en een korset.

Perles transparant over Liz Martinez (à gauche) en Galia Lahav (à droite).  Afbeeldingen: Launchmetrics Spotlight
Perles transparant over Liz Martinez (à gauche) en Galia Lahav (à droite). Afbeeldingen: Launchmetrics Spotlight

Laat de minimalistische silhouetten zien dat ze krachtiger kunnen zijn. De tissus-sprankelende en transparante stoffen op het scherm van het corps des mariées kunnen moed gebruiken voor de porter.

Transparante mariene badjassen bij Formose Bridal (à gauche) en Serravalle Bridal (à droite).  Afbeeldingen: Launchmetrics Spotlight
Transparante mariene badjassen bij Formose Bridal (à gauche) en Serravalle Bridal (à droite). Afbeeldingen: Launchmetrics Spotlight

Maritieme tijdgenoten

Hoewel het huwelijk in het algemeen een kwestie van vakbond is, is het een souvenir dat wordt toegewijd aan converteerbare en polyvalente stukken, en particulier buiten de podiums en in de collecties van creatieven. In het verleden heeft de oorsprongscreatie van Nensi Dojaka een maritiemcollectie met Mytheresa gelanceerd, die niet meer dan een groot feest op de markt wil brengen. 16 Arlington, een verslag van het BFC/Vogue Designer Fashion Fund, is getuige van de scène van de huwelijksmode van eind 2021. Het merk is met de stukken van de mariées misschien niet zo’n goede danseres die het huwelijk meer kan vieren. Recemment, les décalées de la griffe zijn populair geworden, notament auprès des mariées tres connectées aux reseaux sociale.

Nensi Dojaka Bridal Capsule voor Mytheresa (à gauche) en Bridal by 16 Arlington (à droite).  Afbeeldingen: Nensi Dojaka, 16 Arlington
Nensi Dojaka Bridal Capsule voor Mytheresa (à gauche) en Bridal by 16 Arlington (à droite). Afbeeldingen: Nensi Dojaka, 16 Arlington

“Deze uitwisselbare stukken weerspiegelen de neiging tot croissants en de functionaliteit en de polyvalentie in de huwelijksmodus, die de finale van het huwelijk van huwelijkstrouw beïnvloeden”, zegt Patricia Maeda. “Ils is een complete garde-robe de mariée, en omvat de looks voor het entertainment van de oude brunch, maar ook van de stukken die tijdens de grote dag worden geserveerd.”

Dit artikel is gepubliceerd op FashionUnited.de. Het is een traditionele en Franse versie van Aéris Fontaine.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *