Hoe organiseer je een luxe bruiloftsdecoratie?


 • Creëer snel een luxe bruiloftsdecor met theelichthouders, een kom als middelpunt en een geometrisch terrarium.
 • Kies voor gouden of zilveren glazen schalen en chique theelichthouders van kwikglas om elegantie en glamour aan uw interieur toe te voegen.
 • Kies voor kandelaars van goudkleurig metaal en originele geometrische vazen ​​om een ​​uniek tintje aan de decoratie van uw trouwtafel te geven.
 • Gebruik een gouden urn als verfijnd middelpunt, maar je kunt hem ook gebruiken als stijlvolle brievenbus voor geldcadeaus

Creëer in een handomdraai een chique, elegante en verfijnde huwelijksdecoratie: u heeft slechts een paar theelichthouders nodig op uw lange tafels; een staande kom als centraal stuk; en een van onze geometrische terraria (vaas of urn); om het decor compleet te maken en een luxe bruiloft te creëren in 2020.

Het middelpunt: een chique onderdeel van uw trouwdecoratie

Hoe organiseer je een luxe bruiloftsdecoratie?

 • Pomeloone Wit Tule Gordijn, 75 x 600 cm Huwelijksboog Muurophanging, Witte Chiffon Drape Stof, voor Bruiloft Decoratie, Ceremonie, Feest, Achtergrond, Gaasgordijn

  🌺 MATERIAAL VAN HOGE KWALITEIT: Het achtergrondgordijn voor de huwelijksboog is gemaakt van hoogwaardig tulemateriaal, lichtgewicht, kreukbestendig, duurzaam, wasbaar en herbruikbaar, kan worden opgehangen of direct aan de boog worden gehangen. 🌺FEESTDECORATIE: Het huwelijksbooggordijn is een perfecte keuze voor een bruiloftsachtergrondgordijn. Afmetingen ongeveer 75 x 600 cm/29,52 x 236,22 inch, wat lang genoeg is om gemakkelijk aan bogen, ramen, gangen, takken enz. te hangen. 🌺EXQUISITE DECORATIE: Het transparante huwelijksbooggordijn voegt een vleugje zachtheid en gratie toe. Het kan worden gecombineerd met verlichting, kunstbloemen en ballonnen om uw eigen unieke trouwthema te creëren. 🌺BREDE TOEPASSINGEN: Kan worden gebruikt voor bruiloften, toneel, feesten, fotografie, Kerstmis, Nieuwjaar, Valentijnsdag, Halloween, Thanksgiving en andere feestdagen om een ​​dromerige sfeer te creëren. 🌺EASY CARE: Machine- of handwas tot 30 graden en strijken op lage temperatuur. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

 • YBwanli bohemien bruiloft decoratie, landelijke bruiloft decoratie, bruiloft decoratie, papieren lantaarn, tissuepapier pompom decoratie, laat het feest een poëtische sfeer hebben

  Je Poëzie Pompoms Decoratie veel Maar we willen een kostuum ontwerpen als een dichter met een romantische en elegante decoratie. Ik denk dat het een zeer indrukwekkende feestdecoratie zal zijn. Poëzie passend Totaal 12 stuks 3 maten 30 cm 25 cm 20 cm kleuraanpassing houtkleur kleur vanille bruin bruin Poëzie en papier Het is een klassieke, romantische en elegante combinatie die de moeite waard is om te verzamelen. Het kan worden gerecycled en 100% gerecycled, wat de eerste keuze is voor milieuactivisten. Multigame en gebruik kan aan de muur worden gehangen en direct worden geplaatst. Je kunt het gebruiken om een Fantastische feestsfeer en word het favoriete decor voor fotografie Eenvoudige montage Elke bloemenbal is individueel verpakt met lint en instructies Het wordt aanbevolen om je gezin zelf te maken, je kunt er extra van genieten vóór het feest Het is heel eenvoudig maar erg interessant

Gouden of zilveren glazen kommen

De trend voor huwelijksrecepties is a middelpunt in vintage-stijl gemaakt in een bakje vorm van glazen compotekom.
De compote aan hoge voet is erg populair voor bruiloft decoraties en evenementen. U kunt kiezen voor een wijd uitlopende, langwerpige of langere en rondere snit. Voor uw aluminium beker centerpieces zijn er twee materialen beschikbaar: de ronde aluminium beker en het ronde kwikglas.

Chique glazen theelichthouders

Gemercuriseerd glas is ons geworden favoriete luxe decoraccent. Misschien is het het romantische aspect; maar er is iets dat ons opwindt vanwege de zachte gloed en vintage look. Wat wij het leukste vinden aan dit soort decor; het is dat zodra de kwik theelichthouder ontmoet het licht van kaarsen; het krijgt onmiddellijk een surrealistische en charmante glans die met zich meebrengt glans en glamour naar elke kamer.

Een andere schoonheid van kwikglas is dat het kan worden aangekleed of aangepast; past bij elk huwelijksthema en ziet er even fantastisch uit. Of u nu een luxe, vintage, rustiek, klassiek, klassiek, bohemien of modern huwelijksdecor plant, kwikglaselementen zoals kandelaars, votieven of vazen ​​kunnen prachtige toevoegingen zijn aan uw huwelijksdecor. Op mariage original.com hebben we fantastische modellen om met u te delen!

Goudkleurige metalen kandelaars

Slanke kaarsen en vergulde tinnen kandelaars: Gouden taps toelopende kaarsen zijn erg trendy in bruiloft tafeldecoratie; en we hopen dat het nooit verdwijnt. Breng een vleugje kleur door te kiezen voor lange, dunne gekleurde kaarsen.

Originele geometrische vazen

Ik probeer unieke centerpieces te vinden voor uw huwelijksversieringen en nieuwe ideeën voor decoraties kunnen een uitdaging zijn. Terraria in geometrische vorm met gouden rand bieden een uniek tintje aan de huisdecoratie. De veelzijdigheid van het glazen terrarium maakt het tot een praktisch en stijlvol accentstuk!

In plaats van een enorme vaas, maakt het luchtige uiterlijk van terraria ze tot een populaire container voor het tentoonstellen van vetplanten, bloemen, kaarsen en lichtslingers. Een ander voordeel is dat je de inhoud van alle kanten kunt zien (zelfs onderaan), waardoor het een ideaal focuspunt is.

Gebruikt als vaas voor bevatten natuurlijke materialen zoals zand, kralen, schelpen en groen zoals mos, klimop en vetplanten. Schuimrozen en kleurrijke rozenblaadjes zien er geweldig uit en er is geen rommel of gedoe! Gebruik als kaarsenhouder met vlamloze LED-theelichtjes, votiefkaarsen of warmwitte kerstverlichting. Licht en een vleugje groen zien er uitzonderlijk chic uit in terraria en het is een snelle en gemakkelijke combinatie die er echt geweldig uitziet! Gebruik de zelfklevende stippen om materialen op hun plaats te houden.

Planten zijn rustgevend en geruststellend, verlichting is warm en uitnodigend. Combineer de twee in dit geometrische terrarium voor een innovatieve, uitnodigende en aantrekkelijke presentatie!

Een originele gouden urn

A urn is een doos voor trouwenveloppen & dit object is veel meer dan een plek waar gasten hun enveloppen met hun gastencheque kunnen neerleggen, het kan ook een geweldig middelpunt voor een geliefde zijn, gevuld met weelderige bloemen die het decor van uw trouwtafel zullen aanvullen! Dit geometrische envelophouder – past bij elk huwelijksthema, van elegant tot rustiek – u hoeft zich geen zorgen te maken over het meedragen van omslagdoeken voor de nacht en kunt zich concentreren op dansen en genieten van uw grote dag.

Adopteer een landelijke decoratie

Of het nu voor thuis is of voor een bruiloft, decoratie blijkt het belangrijkste te zijn. Vervolgens moet het met de grootste zorg worden geselecteerd, zodat het aan alle eisen voldoet. In de ruimte waar u alle gasten kunt samenbrengen, kunt u kiezen voor een klaproosschilderij met een landelijk thema en het resultaat moet een vleugje natuur bieden. Je hebt verschillende formaten tot je beschikking en deze decoratie kan thuis gerecycled worden.

 • De schilderijen zijn namelijk makkelijk van plaats te verwisselen, zodat je ze in deze kamer kunt ophangen, maar ook in de woonkamer, de keuken…
 • Bevestiging blijft eenvoudig, afhankelijk van het gewicht zijn spijkers doorgaans voldoende.
 • Prijstechnisch moet je rekenen op nog geen 40 euro voor een schilderij met klaprozen dat perfect in dit thema past.
 • De kleuren zijn over het algemeen heel aangenaam omdat ze een vleugje pit aan uw decoratie geven.

Zelfs als je je bruiloft in een schuur organiseert, kun je deze nog steeds versieren met een paar schilderijen die je gewoon aan de structuur hoeft te hangen. Dat laatste is inderdaad vaak sober, het heeft wat kleur en enthousiasme nodig.

 • Amajoy 50 stuks ivoorkleurige kunstmatige rozenbloemen met natuurlijke uitstraling, voor gepersonaliseerde bruidsboeketten, babyshower of woondecoratie

  OPMERKING: Amajoy is de ENIGE verkoper van het artikel, een andere verkoper verkoopt verschillende goedkope artikelen en Amajoy is NIET verantwoordelijk voor artikelen van lage kwaliteit die bij andere verkopers zijn gekocht! Controleer de verkoper voordat u koopt! Set van 50 rozen met stengels en 6 bladeren in een mooie doos, ideaal cadeau. Afmeting: rozenkop ca. 2,8 inch (ongeveer 7 cm); de stengel: ongeveer 6,3 inch (ongeveer 16 cm) De rozen zijn gemaakt van hoogwaardig zacht latexschuim waardoor ze op verse rozen lijken, perfect voor het maken van boeketten, centerpieces, kusballen, knoopsgaten, cake bloemen of een ander bloemendecor/arrangement. De stuurpen is verstelbaar. Het kan gemakkelijk worden gevouwen of gesneden volgens uw behoeften. Ze zijn perfect voor het maken van boeketten, centerpieces, kissing balls, knoopsgaten, cakebloemen of andere bloemdecoraties voor doe-het-zelf bruidsboeketten, centerpieces, bloemballen, knoopsgaten of cakebloemen voor bruiloftsfeesten en huisdecoratie, eettafel of tuin.

 • 4-pack dubbelzijdig papier hangende witte hartfeestdecoraties voor verjaardag, bruiloft, verloving, vrijgezellenfeest, vitrine, huis, tuin, Rome-feest

  Pakket inbegrepen: 4 pakjes witte papieren hartslingers, elke banner is 4 meter. De totale lengte bedraagt ​​16 meter. HOGE KWALITEIT: Onze witte hartenslingerdecoratieset is gemaakt van dubbelzijdige milieuvriendelijke materialen, zorgvuldig met de hand gemaakt en machinaal met draad genaaid. Duurzaam en herbruikbaar. Uniek ontwerp: onze witte hartslingers zijn gemaakt van karton met een metalen oppervlak, waardoor uw decoratie mooier en nobeler wordt. Gebruik: Perfect voor het versieren van elk feest, zoals bruiloft, verjaardag, bruidsdouche, verloving, vrijgezellenfeest, jubileum, lente, zomer, herfstthemafeest. ❤Productgarantie en klantenservice: wij bieden 48 dagen geld-terug-garantie en 24 maanden garantie. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Julie Bernard

Journalist bij Chez Hervé

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *