Mariage du prins Harry en de Megan Markle: le mode d’emploi

Mariage du prins Harry en de Megan Markle: le mode d'emploi

Bovendien is de invloed van prins Harry en Megan Markle op 19 mei merkbaar in de sfeer of de keuze uit de deelnemers.

Anglicaanse zegening, staatsgrepen, processie en calèche… Le mariage du prins Henry de Galles, alias «Harry», 33 jaar, zes jaar in de orde van de monarchale opvolging, met Meghan Markle, 36 jaar, Amerikaanse actrice, dezelfde 19 mei op het kasteel van Windsor, let op een protocol en een minuut nauwkeurig. Het religieuze debuut van de precisément midi in de kapel St. George van het kasteel van Windsor, daterend uit 1475, en de doop van Harry, in 1984. Of de kathedraal St. Paul de Londres een keuze heeft voor het kader van het huwelijk van Charles en Diana , in 1981, en de Westminster-abdij voor William en Kate, in 2011, de kapel van Windsor is zeer prestigieus. Het is waar dat prins Charles en Camilla Parker-Bowles in 2005 een eenvoudige zegen ontvingen, na een burgerlijk huwelijk. Meghan Markle, geboren als protestantse ouders, is een echte doopster in Londen voor haar bekering tot de Engelse Kerk, niet de koningin Elizabeth is de chef-kok.

Six cents nodigt een assistent uit voor het beroemde kantoor van de archeoloog van Cantorbéry, Justin Welby. Bij afwezigheid van de moeder van de mariée gaf prins Charles leiding aan de autel. Het marié-kind is een zoon van William, niet twee van de drie kinderen, George en Charlotte, die de zes garçons en de eervolle figuren vormen. Een van de momenten waarop de aanwezigen aanwezig zijn, is de preek uitgesproken door de zwarte pasteur Michael Curry, chef-kok van de episcopale kerk van de Etats-Unis, connu vanwege de prijzen die het racisme bestrijden en de rechten van homoseksuelen. Tandis die 600 uitgenodigde assistenten zijn bij de ceremonie bij de innerlijke kapel, 2 640 andere vertegenwoordigers van de regio, kinderen van ecoles en caritatievenverenigingen, koninklijke medewerkers en hun eigendommen – zijn massa’s aan de buitenkant . Ik heb een advies gekregen over mijn pique-nique.

Vóór de religieuze dienst, tijdens een heure-periode, doorkruisten we de nieuwe stad in de rue de Windsor. Als we zijn uitgenodigd, gaan we aan boord van een ontvangstcentrum bij de koningin van het kasteel van Windsor. De kans is groot dat de uitnodiging van prins Charles in Frogmore House, een demeure du XVII, wordt herhaalde siècle grootte dans le park.

Hoewel Meghan Markle furieus wordt als demi-frère en niet meer uitgenodigd wordt om te trouwen, is het niet mogelijk om deel te nemen aan de tornooi van feuilleton Pakken en alle beroemdheden uit Hollywood, waarschijnlijk niet George en Amal Clooney. Zo werden ex-voetballer David Beckham en zijn zoon Victoria Beckham, de muzikant Elton John en de Amerikaanse tenniskampioen Serena Williams aangekondigd. Toen de politiek werd uitgenodigd om terug te komen, was het de premier van Theresa May en Barack Obama, die samen met Harry een bizar interview kreeg op décembre bij de BBC. En na Donald Trump, in 2000, verklaarde hij dat hij bekend was “ op de bank met prinses Diana zonder haarsitatie » mais seulement après un test HIV, ajoutant : « Het is een feit, maar het is een detail zonder belang. »

  • Een mariéegardée-geheime mantel

Als u een van de geheimen van de huwelijksceremonie bekijkt, wordt dezelfde matin weergegeven als de laatste ceremonie. De huwelijksjurk van het voormalige Amerikaanse Meghan Markle is een creatie van de Britse styliste Clare Waight Keller, artistiek directeur van het Franse haute couture-huis van Givenchy. Aan de andere kant, modern, eenvoudig en elegant, met een waarde van het silhouet van de jonge vrouw van 36 jaar, draagt ​​de mantel van de encolure-bateau een hoffelijke training en een lange voile met broderie en dentelle.

Als de créatrice een voordeel krijgt van een mondiale publiciteit en de jackpot raakt, zal de jurk niet echt “100% Brits” zijn als ze de media bijwoont. Celle is niet meer dan een cassette, als u het tabloïd voorstelt Dagelijkse mail, « auto c’est un tweede huwelijk » pour l’actrice américaine et que « cela irait parfaitement met zijn zoon », mais est au contraire parfaitement blanche. Avant zijn verloofde met prins Harry en Meghan Markle animeren een blog-institutie De Tig, wij geloven in een “bien-être” en een “stijl van het leven”, laat de schoonheidsraad en de manier waarop bepaalde producten worden gepromoot, niet toe. Elle werd een echte activiteit in haar nieuwe prinsessenuniversum. De keuze van accessoires en accessoires voor een lid van het koninklijke gezin is op de millimeter nauwkeurig en het is belangrijk dat er commerciële reclame wordt gemaakt. Le prins Harry Lui, fera moins vendre de vêtements. Ik ben een militaire uniforme.

Lire aussi De huwelijksjurk van Meghan Markle heeft de Britse pers in gang gezet

  • Een nobele titel is een keuze voor de koningin

Het is traditie dat de mannen van het koninklijk gezin hun edele titels tijdens hun huwelijk terugkrijgen, automatisch gerepercuteerd tijdens hun huwelijk. De titels zijn gekozen door de vorst, Elizabeth II. De heerschappij over dit onderwerp is dat prins Harry de hertog van Sussex, faisant van Meghan Markle, de hertogin van Sussex, een beroemdheid is geworden. Het voormalige Amerikaanse Amerikaanse leven werd overgedragen aan “prinses Meghan” omdat de reden van zijn oorsprong was dat de auto van de vrouwen die koninklijke vrouwen zongen, de titel van de prinses droeg die haar belofte was. Le prins Harry devient également comte de Dumbarton (Ecosse) en baron de Kilkeel, een kleine stad in Ierland in het noorden. Deze drie titels weerspiegelen de drie historische geschiedenissen van de oorsprong van Royaume-Uni.

Prins William, vader en moeder van de marié, en zoon van Kate Middleton, werd in 2011 vader en hertogin van Cambridge bij de gelegenheid van onze unie. William werd een man die de titels van de graaf van Strathearn (Ecosse) en de baron de Carrickfergus (Ierland du Nord).

  • Un gâteau peu conventionnel

Op het hoogtepunt van de overtreding, Meghan en Harry hebben de traditionele cake met fruit geserveerd in de Engelse Engelse bruiloften tijdens de nacht, en kiezen voor een gerecht dat de subtiele zuurgraad van de citroen combineert met de douceur van de fleur de sureau. De chef-kok patissière californienne Claire Ptak, niet het pâtisserie-café Violet is in de Londense wijk Hackney, boven de banken van de poort met citroenen van Amalfi-nappé de likeur van zekere herkomst – clin d’œil à la reine oblige – de het koninklijke eigendom van Sandringham. Het ensemble is ingericht met een crème op beurre-meringuée-parfum, het is een aussi-au-sureau. Le dessert sera présenté sur un lit de fleurs blanches et crème: des pivoines, les préférées van Meghan, en des rozen, laat je niet dopen Jeanne Moreau. Elles is gepensioneerd voordat het kasteel niet zo’n dienst heeft gedaan, maar het is een deel van de bloemblaadjes van rozenmaaltijden.

  • De producten zijn overvloedig

Het totale huwelijk wordt gewaardeerd op 32 miljoen livres (36,6 miljoen euro) op de site Bridebook. De essentie van dit soort zaken is een van de veiligste maatregelen, wat een financiële bijdrage levert aan Groot-Brittannië. Le gâteau coûte 50 000 livres (57 260 euro), les fleurs 110 000 (126 000 euro) en het buffet 286 000 (327 600 euro), financiën, eux, par la famille royale. De impact ervan is aanwezig op de economie. In 2011, de Britanniques, kregen ze een vreugdevolle vakantie voor het huwelijk van Kate en William, en profiteerden ze van een ontdekkingstocht door de reis. Naar schatting zal het publiek tussen de 40 en 70 miljoen livres (46 tot 80 miljoen euro) produceren in evenementen, waarbij alleen maar posters en andere souvenirs worden verkocht.

Le Monde-applicatie

La Matinale du Monde

Als je terugkomt, is er geen selectie meer van 20 artikelen die je niet meer kunt doen

Download de applicatie

Er zijn meerdere commerciële surfers op het koninklijke huwelijk. De paté die Marmite verkoopt, verkoopt potten aan de beeltenis van de mariés, en de KFC de Windsor stelt een paar rotte rappelants voor, zodat Harry een verzoek aan Meghan moet indienen om een ​​telplaat te bereiden. Een brasseur die een combinatie van bier uit de Amerikaanse en Britse eilanden creëert, met een vleugje champagneplezier. Enfin des préservatifs « Joyaux de la couronne » is een presentatie in een koffersouvenir die, open, jou Amerikaanse en Britse hymnes en een portret van de mariés begeleidt door de legende « Je prins zal komen », ce qui peut betekenaar aussi bien «Votre prins viendra» wat « Wij zijn prins jouira ».

Lire aussi Artikel gereserveerd op geen enkele manier De nieuwe essor van het merk Windsor, famille royale britannique

Hergebruik ce contenu

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *