Cinq gewaden uit de mariée die een kenmerkende geschiedenis hebben

Cinq gewaden uit de mariée die een kenmerkende geschiedenis hebben

De plus grote couturiers zijn dol op hun huwelijk. Verfijning van de tule van de aarde, dentelles, tafzijden of traine sans fin: ces-mariées-là op de definitieve canons van de huwelijkselegatie.

Elles bewondert haar stijl en elegantie. Zeker de Gotha, de grote foto’s, de auteurs van de cultscènes van films met meer glamour… Onze gewaden zijn afkomstig uit de geschiedenis en hebben het embleem van meer mooie creaties van stilistische creaties uit deze tijd. De huwelijken van Lady Di, Grace Kelly, Audrey Hepburn, Jackie Kennedy en Kate Middleton houden hun herinneringen in hun herinneringen vast. Retour, en afbeeldingen, over iconen van de elegantie.

1Grace Kelly

Dire que c’était “la plus belle robe de mariée de tous les temps” is niet overdreven. Het aantal rappelers dat 36 couturières gedurende lange tijd plussen blijven voelen om dit oeuvre van de mode te ontdekken. Ter gelegenheid van de 60ste huwelijksverjaardag van een prinselijk echtpaar uit Monaco, zullen de journalisten hun huwelijksgeschiedenis herbevestigen. We zijn bezig met het openbaar maken van de opinie over nieuwe foto’s van de ceremonie die alleen maar resten in de familiale archieven bevat.


CELESTINA AGOSTINO

Lire aussi :
Celestina Agostino: “Le jour de son mariage, on n’est pas à la mode, on est soi”

Als het gaat om foto’s of huwelijksvideo’s die toegankelijk zijn via internet, is prinses Grace Kelly onbetwistbaar prachtig. De elegantie van de mantel en de tule van de maatschappij, in de vorm van de tulp, de garnie van de dentelles, is in 1956 nooit meer hetzelfde geweest. De details van het lange stilistische werk op de prinses Grace Kelly: de cheveux lisses, de tiare en de fijne boucles d’oreille briljante lettertypen désormais partij van de kanunniken van de huwelijksmodus.

5 mariée-jurken die een kenmerkende geschiedenis hebben
Mondadori | Getty-afbeelding
Grace Kelly en prins Rainier III Grimaldi tijdens de marsen van de kathedraal van Monaco, 19 april 1956. © Getty Image

2Audrey Hepburn

Deze mariéejurk, de legendarische legende, bewijst dat de hofkleding niet representatief is voor de avant-garde en de weigering van de traditie. Realiseerde een blanco organza-kleed, de jurk van Audrey Hepburn voor haar huwelijk met Mel Ferrer, en rappelle de trouwjurk met het portret van de film “Grappig gezicht” als deze man niet de voile is en het boeket. In revanche heeft Audrey gekozen voor een onafscheidelijk accessoire: een mythisch herenpaar.


BOEKET DE MARIAGE

Lire aussi :
Mariage: pivoine en juin, œillet en juillet, lys en décembre… à chaque mois, sa fleur

Bij de eerste staatsgreep is het lastig om de patte van de celcreateur in de mode te vinden met de schijn van trompeuses. Het kleed is een creatie van het huis Pierre Balmain die nieuwe verenigingen uitdagen in een uiterst moderne mode en plus rock and roll.

5 mariée-jurken die een kenmerkende geschiedenis hebben
Audrey Hepburn trouwde met Mel Ferrer op 4 mei 1929. Audrey droeg een mantel van Balmain. © Ernst Haas/Getty Images

3Jackie Kennedy

De senateur John F. Kennedy werd in 1953 de mooie Jacqueline Bouvier. De mariage, met tafzijden, op 40 meter van ivoorkleurig weefsel, is een cultus- en inspiratiebron voor jonge creatievelingen. Een nota bene dat ontwerper Ann Lowe een Afro-Amerikaanse etablissement heeft opgericht, die vijftig jaar geleden een opmerkelijk feit heeft gekregen: het is de première van een creatie van de zwarte Amerikaanse mode van de Verenigde Staten.
Lire aussi :
Het zijn eenvoudige ideeën om de huwelijksdag te decoreren

Malheureusement son talent is niet eens ontdekt wat de maand april is. Ann Lowe heeft in werkelijkheid twee bruidsjurken gemaakt voor Jacky Kennedy’s auto tijdens de ceremonie, de première van het gewaad is ooit gebeurd. Tijdens de journaals wordt de talentvolle creatie een eerlijke kopie gemaakt die overeenkomt met LA-mariagejurk van de jaren 50. De maritiem-jurk van Jacky Kennedy komt uit in het museum John F. Kennedy in Boston.

slubne_srodek_kennedy
John Kennedy en Jacqueline Bouvier, op 12 augustus 1953, Newport, Rhode Island. © Bachrach/Getty Images, AFP/Getty Images.

4Dame Di

De honderd miljoen mensen zijn in 1981 op de televisie verschenen, het huwelijk van Diana en prins Charles. Terwijl de huwelijken royale zielsverwanten zijn in het interêt des media, celui-là een reellement été exceptionnel en een imposé zeer zeker van de tendensen de mode van het huwelijk voor de verjaardagen van het huwelijk. De mariéejurk van Diana vertegenwoordigt de lucht van de tijd van haar tijdperk, of de mode vernieuwt het beeld van een vrouwelijk plein en de elegantie. Als miljoenen vrouwen in de wereld de mariagejurk van de prinses kopiëren, is het personeel niet zo zorgzaam als het duo met wie hij samenwerkt, David en Elisabeth Emanuel.


RINGEN HUWELIJK FLORE et ZEPHYR

Lire aussi :
Intemporelle, puur of kunstzinnig? Notre sélection d’alliances de mariage

Het kleed en de tafzijde van soie ivoor met de volants autours die je in victoriaanse stijl kunt rappeleren. De opleiding van het lange leven in het milieu van de kathedraal gaat door op een niet denkbeeldige manier. Terwijl het misschien wel zo is dat je meer dan 80 jaar oud bent, zeer in de mode en een paar keer zo oud als de traditie, is het een grote indruk geworden. Het contrast tussen de snelle kleding en de discrete charme van de prinsessenziel door een kapsel van de garçonne, draagt ​​waarschijnlijk bij aan het legendarische imago dat het is.

5 mariée-jurken die een kenmerkende geschiedenis hebben
De prinses Diana en de prins Charles verlieten de kathedraal St. Paul in Londen na de huwelijksviering op 29 juli 1981. Diana kwam pas in het Palais de Buckingham terecht na de ceremonie. Anwar Husein/Getty Images

5Kate Middleton

Bien avant le jour J, het huwelijk van de opvolger van de hoek van de hoek wordt aangekondigd als allant het huwelijk van de siècle. Het is de toekomst van uw leven dat u meer beweging krijgt. De speculaties over de huwelijksjurk van Kate Middleton zijn een feit dat een journalist in Groot-Bretagne en in de wereld een extra dimensie krijgt. Heeft de maker van de mode gekozen voor een plus aan mooie dagen? Allait-elle trébucher? Als u veeleisend bent, is het de hoogste kwaliteit van het meer van William of is het allemaal voldoende waard.


CRAVAAT HUWELIJK

Lire aussi :
Mariage: lavallière, cravate of nœud papillon?

De toute fraîche-émoulue-prinses uit Galles is een blouis van de sujets van de kroon en vele sympathisanten van de Britse monarchie, een prachtige mariage-jurk van het couture-huis van Londen Alexander Mc Queen (vervolg door Sarah Burton die de leiding kreeg artistiek après-de-decès-de-fondateur). In geen enkele dag wordt geschat dat de mantel en de dentelle aux mans longues door Kate een parfaitement-accordeon hebben met hun silhouet, hun schoonheid en deze somptueuse gelegenheid. De subtiele elegantie en de klassieke stijl zijn gebaseerd op de traditie van de ziel van het ensemble van commentatoren. Het eenvoudige kapsel en het maquillage van de toekomstige jeune kunnen op het parfait van het ensemble worden gezet zonder een groter boeket van muguets. Het kleed van de mariée van de prinses van Galles is een entree in de geschiedenis als een staatsgreep in de duizendste esthetiek. Door haar gewaad en haar natuurlijke elegantie heeft Kate Middleton het statuut van het icoon van de stijl van haar décennie gekregen.

5 gewaden die de geschiedenis veranderen
Le prins William en de prinses Kate après hun huwelijk in de Westminster-abdij in Londen, op 29 april 2011. Suzanne Plunkett/AFP/Getty Images

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *