Dix raadt aan om uw huwelijk voor te bereiden als u niet eerder begint

Dix raadt aan om uw huwelijk voor te bereiden als u niet eerder begint

Reserveer uw lieu, trouver la robe, kies uw goede fotograaf… Als u tijdens de huwelijksvoorbereidingen begint, kan het zijn dat u een dépassé voelt. Pas de paniek. Il suffit d’y all étape par étape.

Als de euforie van de vraag naar een huwelijk voorbij is, realiseren de paren de omvang van de tâche. Couleur des servetten, parfum du bruidstaart , keuze uit de fleuriste of de jazzgroep voor de cocktail… In de logistiek, de prestataire-overdracht en de keuze uit 1001 details, is dat wat je op tournee doet. Een zaak van een professioneel des levens, op een bepaald moment perdre pied. Geen raad om te beginnen met het plannen van dit traject, de effectiviteit en zonder problemen.

1. Bepaal het budget

Voor Nessa Buonomo, blogauteur van de Mariée aux pieds nus en gids Een huwelijk dat op elkaar lijkt (Ed. Eyrolles), la première étape, c’est de se mettre d’accord sur le budget. “Prenez le temps de définir de façon claire et objective, de envelop die u kunt kopen of die u kunt toewijzen aan uw huwelijk, een functie van uw inkomsten, van uw uitgaven, van uw economie … Soja-franken, ik ben er nog niet als je de bon of de mauvaise hebt, kun je eenvoudigweg een budget met een relatie met afgunst creëren, en de noodzaak om bepaalde compromissen te sluiten.” Het budget is een ensuite-gids voor verschillende keuzes.

2. Stel uw prioriteiten

Het kleed van de créateur, de champagne au cocktail, de DJ-ster, de fotocabine, de fleuris-centra van de tafel, de prijzen van het vue en de drone van de ceremonie, is het een eerlijke prijs voor de impasse? Is het niet onderhandelbaar? Als u de kosten wilt beslechten, is het onmisbaar om een ​​akkoord te bereiken over de oncontourneerbare begrotingen en de bonussen.

3. Dressoir la lijst van uitnodigingen

Het aantal uitnodigingen is afhankelijk van de twee belangrijkste zaken: de plaats en de eigenschap. Voordat u de stap zet, is het noodzakelijk om een ​​idee te krijgen van uw samenleven. Een van de kleden op de lijst, als het lang duurt, op arbitre: uitnodiging voor de kinderen? Quid des arrières-neven hebben geen zin in meer plus du prénom? De vrienden van de brugclub zijn de onmisbare dingen op de reissite van deze reis? Als je de violen in de gaten houdt, kun je de uitnodigingen ontvangen.

In video, nos pour bien preparer son huwelijk

” data-script=”https://static.lefigaro.fr/widget-video/short-ttl/video/index.js” >

4. Trouver-zoon-stijl

“Begin met het beëindigen van de huwelijksstijl, u bent niet jaloers. Plutôt champêtre, urbain, industrieel, elegant, traditioneel … En de functie van de cel, u kunt zich oriënteren op onderzoek naar de correspondentie van uw aandacht met uw aandacht”, raad Nessa Buonomo. Er is geen verplichting om een ​​thema te kiezen (de reizen, de bioscoop, de Moyen-leeftijd…), en het is een uitdaging om een ​​sfeer, kleur, sfeer te bepalen. Laat een dirigent de verschillende keuzes begeleiden, die de beste keuze maken voor het huwelijk, het papier of het midden van de tafel. Stel je een grootse bruiloft voor in een herberg, of een ceremoniële rock-‘n-roll in een oude abdij. U kunt ervan uitgaan dat u deelneemt aan de prijs.

Als je de prestataires en inspiratie hebt gevonden, kun je in de salons de celui van de liefde enz. zien die op 9 februari in Parijs ligt.
Baptiste Hauville pour la Love Etc / Fotopers

5. Reserveer de plaats

“De ontvangstplaats is de eerste post die onderzoek doet naar het begin van de organisatie van uw huwelijk.” voorafgegaan door Nessa Buonomo. En vanwege de oorzaak is de beschikbaarheid van de cel die de datum bepaalt. Een van uw reservereserves kan beginnen met het starten van de volgende prestataires. Begin eerst met het akkoord over het einde of het einde van de dag. Mariage in de Provence of op de stranden van het zuid-oosten? Op de garde bien en tête le fait qu’on seut se marier civilement que dans la mairie d’une ville où l’on a des Attaches (la sienne of celle des ouders). Als u zich zorgen maakt over uw lot, denk dan aan het idee van de organisator van een burgerlijk huwelijk. Een van de geografische définie-zones, op zoek naar onze bezoeken.

6. Reserveer de datum in de maand

Le lieu est reserve? Richting la mairie. In de grote steden is het een kwestie van een date. Op n’hésite pas à s’y prendre tôt.

7. Doe het niet

“Ik weet zeker dat ik op de volgende posten wacht, maar de tijd van de reflectie is groter” van Nessa Buonomo. Als je op se lance bent, op een neiging om alles te doen om boucler à temps te gebruiken. Het resultaat, op het gebied van de ingebruikname, of op arbitraire mal. Het zijn bijzondere details voor déco-inspiratie. Au debuut, op vier mille d’idées en op een moeilijkheidsgraad op de tri. Als u een tijdje van tijd af bent, moet u een beslissing nemen die belangrijk is.

8. Caster les prestataires

Het is waarschijnlijk dat de missie een extra moeilijkheid is in de toekomst. DJ, fotograaf, traiteur, fleuriste, vidéaste, patissier, weddingplanner, papeteriecreateur… Aan het begin van de posten die nog meer auto’s opleveren, zijn er veel eisen aan de vraag naar boeken en een voorschot. En als u zich op een date verlooft, kan het niet zijn dat u zich verdubbelt… Als u op een reis door het huwelijksblog gaat, of als u verschillende salons van huwelijksorganisaties een deel van Frankrijk wilt laten zien. Als het echt werkt, wordt de bouche-à-oreille gebruikt. Kies de prestataires in de functie van uw stijl, maar dan met uw gevoel. Het belangrijkste van de entourage van de generatie is dat hij een vertrouwenspersoon wordt gestuurd voor een speciaal journaal.

9. Dénicher de mantel

Kijk op Pinterest en op de sites van verschillende mariene kledingmerken om de stijl te bepalen die u zoekt. Het is niet zo dat celui op de finale-optera (de essayages die het verrassingsplein verrassen!) meer zijn dan een première-piste. Op het vasthouden van de namen van merken en makers die meer plezier hebben en op een prend-rendez-vous. Op de website kunt u contact opnemen met de periode van september voor de volgende maand. De planning is niet zo groot, behalve dat het hetzelfde is! En revanche previent l’experte: “Uw beslissing om in juni van dit jaar te beslissen voor een huwelijk dat niet goed is, is dat u twee keer meer te vroeg komt!”

Geen mariée-jurken à prix minis

Geen mariée-jurken à prix minis

10. Definieer uw inspiraties

Een van de dingen die we doen is de trouwstijl die we hebben en die verschillende prestataires die we boeken, die in het detail kunnen huren. Fair-part, menu’s, tableaus, livre d’or, animaties… Stel een maximum aan inspiraties samen, en organiseer verschillende tableaus op Pinterest als voorbeeld. Laat de verschillende soorten prestataires de fleuriste of de patissier zijn. Een foto is leuk plus een beschrijving ervan.

*Cet artikel, gepubliceerd in januari 2019, een fait l’objet d’une mise à jour.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *