geweldige ideeën om uw grote dag te vieren

geweldige ideeën om uw grote dag te vieren

De opwinding die gepaard gaat met een huwelijk is besmettelijk, dus maak er het beste van! Bijzonder kapsel, trendy manicure, elegant pak, stijlvol gedekte feesttafel enzovoort. Verspreid het goede nieuws ook onderweg als je de ceremonielocatie verlaat. Hoe je dat doet ? Een “Net getrouwd” trouwautodecoratie is de beste optie. Het is een populaire traditie die over de hele wereld wordt gevolgd. Dit is een van de gebaren om je symbolisch een gelukkig en succesvol huwelijksleven te wensen. Terwijl je beweegt, zullen er hoorns voor je klinken, handen zullen zwaaien, liedjes en goede wensen zullen stromen van vreemden, van mensen die je misschien nooit zult ontmoeten. Hoe gedenkwaardig! Ontdek onze beste ideeën voor het decoreren van uw pasgetrouwde voertuig en laat de vreugde over u heen komen!

Welke trouwautodecoratie moet u kiezen, zodat u nooit spijt krijgt van uw foto’s?

bohemien chique trouwauto decoratie koffers en bloemen

Of je het nu gelooft of niet, de decoratie van een trouwauto is essentieel. Het geeft niet alleen een mooie finishing touch aan uw voertuig, het geeft hem ook een bijzondere feestelijke uitstraling.

De tijd dat de beschikbare opties beperkt waren, is voorbij. Tegenwoordig zijn auto’s niet alleen bedekt met bloemen; ze krijgen meer aandacht en passen perfect bij het huwelijksthema. Ja, je kunt ook denken aan excentrieke en humoristische elementen.

Sterker nog, u kunt uw vervoermiddel laten inrichten door professionals of ervoor kiezen om het zelf te verzorgen en zo de mooiste rit van uw leven te garanderen. Hier zijn enkele suggesties waar u inspiratie uit kunt halen.

Wat te gebruiken voor uw autodecoratie?

vintage trouwauto decoratie

Het hangt inderdaad af van het type voertuig. Als het een huurauto betreft, vraag dan aan de chauffeur of er decoratiebeperkingen gelden voordat u onbedoeld schoonmaakkosten aan de rekening toevoegt. Als het een auto is die van jou is of van iemand van het bruidsgezelschap, voel je dan vrij om wat meer plezier te hebben, maar gebruik geen materialen die de afwerking kunnen beschadigen. De lijst met materialen die je ten koste van alles moet vermijden, omvat spuitverf, slagroom (alles met suiker kan de verf bederven), isolatietape en afplaktape.

Wat betreft de blikjes die na de bruiloft in de auto zijn achtergelaten, wees voorzichtig. Ze kunnen vonken veroorzaken als ze over de rijbaan worden gesleept, wat gevaarlijk kan zijn. Het goede nieuws is dat er nog veel meer opties zijn. Denk aan bloemen van vloeipapier, organzalinten en jute strikken. Je kunt ook op de ramen schrijven met speciaal ontworpen stiften. Wees niet bang om creatief te zijn!

Goedkope trouwautodecoratie met ballonnen

goedkope decoratieballonnen voor trouwauto's

De ballonnen zijn schattig en creëren een leuke sfeer, perfect voor de auto van het bruidspaar. Ze zijn er in verschillende maten, kleuren, texturen en vormen. Er zijn delicaat, basic, mylar, glamour en meer. Ze zijn ook flexibel en maken het mogelijk om met behulp van buizen bogen boven de auto te bouwen. Je kunt er ook citaten op schrijven, de initialen van het bruidspaar, of er slingers van maken. Er moet echter op worden gelet dat de autoruiten niet worden afgedekt om ongelukken te voorkomen. Tenslotte: verberg niet de hele auto onder de ballonnen zodat deze zichtbaar is!

Bloemkronen

auto decoratie bruiloft thema natuur bloemkroon

Bloemen zijn altijd gebruikt om trouwauto’s te versieren. Ze geven het voertuig een frisse en levendige uitstraling. Er zijn talloze manieren om ze te betrekken bij het maken van bloemenkronen.

Chique trouwautodecoratie: krans van witte bloemen met lange stelen en metaaldraad

decoratie auto bruiloft bloemen

Bloemenkronen zien er prachtig uit en zijn al sinds mensenheugenis in de mode. Je kunt overwegen om er een paar te maken met lelies, witte rozen of een boeket van kleurrijke soorten met wat groen. Je kunt zo’n enorm ornament op de motorkap bevestigen. Overweeg om twee of meer kleuren te combineren, zoals paars en blauw, rood en wit, enz. Het idee is om de decoratie van de trouwauto af te stemmen op het hoofdthema van uw ceremonie. Zorg ervoor dat de kroon niet te groot is, anders kan deze het zicht van de bestuurder belemmeren.

Hartvormige witte rozenkrans

bloemen hart trouwauto decoratie

Hartvormige ontwerpen zijn absoluut adembenemend. Bovendien passen ze heel goed bij het romantische thema van het evenement. Tip: als uw auto wit is, kies dan voor soorten bloemen in verschillende tinten.

Eenvoudige trouwautodecoratie met decoratief lint

trouwauto decoratie met lint

Zelf je trouwdecoratie maken is altijd een goed alternatief. Het witte lint is het meest traditionele element voor het versieren van de auto van een pasgetrouwd stel. Bovendien is het de meest economische optie die tegelijkertijd een elegante en chique uitstraling geeft.

Het witte lint is een klassieker in huwelijksdecor

rode en witte trouwautodecoratie met lint

Als u een van degenen bent die niet graag overboord gaat met versieringen, dan is een decoratieve strik aan het handvat of de spiegel van het voertuig voldoende. Een zeer eenvoudig, sober en minimalistisch decor dat absoluut niet fout kan gaan.

Eenvoudige decoratie van wit lint, kant en jute

Jute trouwauto decoratie

Tulelinten worden veel gebruikt bij huwelijksdecoratie; je kunt ze zelfs gebruiken voor autodecoratie. Drapeer eenvoudigweg een biaisstrook over één of beide zijden van de kap voor een verbluffende look.

Stof en rozen voor een originele decoratie van een trouwauto

diy trouwauto decoratiestof en rozen

Een ander element dat vaker wordt gebruikt voor de decoratie van trouwauto’s is stof. Dit, gecombineerd met rozen, geeft uw vervoermiddel een elegante uitstraling. Je kunt zelfs aanhalingstekens toevoegen; Een bordje ‘Just Married’ zou bijvoorbeeld heel goed werken. Zorg er echter voor dat u alleen satijnen, zijden of fluwelen stoffen gebruikt.

Decoratie trouwauto met natuurthema: groene slinger

auto decoratie land bruiloft groene slinger

Sommige mensen houden echt niet van bloemen. Als jij een van hen bent, is de groene slinger hier om je te redden. In plaats van bloemen kunt u bladeren of groene planten gebruiken om uw auto te verfraaien – een uniek en origineel idee voor een landelijke bruiloftsdecoratie, geïnspireerd door de natuur. Het is discreet en voegt een vleugje charme toe zonder opdringerig te zijn. Je kunt op strategische wijze kleine kleuraccenten toevoegen.

Autodecoratie met of zonder bloemen: decoratieve beeldjes

beeldjes met thema trouwautodecoratie

Heeft u er al eens aan gedacht om decoratieve beeldjes te gebruiken voor de decoratie van uw trouwauto? Misschien is een stel of je favoriete personage uit de serie waar je als kind van hield de oplossing. Voeg dit charmante element toe op de motorkap of op een andere plaats naar keuze. Zorg ervoor dat dit het zicht van de bestuurder niet blokkeert.

Mooie combinatie van een bloemenkrans en vogelfiguurtjes

bloemenhart trouwautodecoratie en vogelbeeldjes

Wimpelkoorden

trouwauto decoratie net getrouwd wimpelkoord

Wimpelslingers zijn erg populair voor het versieren van trouwauto’s. U kunt papieren of stoffen wimpels gebruiken, waar u van alles op kunt schrijven. Hang dan onder de kentekenplaat voor een minimalistische uitstraling.

Blikken blikjes voor een bohemien trouwauto decoratie

decoratie auto bruiloft zonder bloemblikken

Liefhebbers van traditie zullen het erover eens zijn dat blikken blikken voor de decoratie van een trouwauto vrolijk en iconisch zijn, en ideaal voor een bohemien chic bruiloftsdecorontwerp. Er is inderdaad geen grotere bron van lawaai op straat, om het begin van uw gezinsleven aan te kondigen. En wanneer kun je anders met ze achter je aan rijden en zo de aandacht van iedereen trekken?

Je kunt de dozen het beste aan je bumper bevestigen, maar zorg ervoor dat ze leeg zijn en geen etiket hebben. Gebruik duurzame touwen zodat deze tijdens de rit niet verstrikt raken of breken.

Vervang blikjes door trouwschoenen

Boheemse trouwauto decoratie

Aangepaste stickers

originele trouwautodecoratie gepersonaliseerde stickers voor ramen

Uw trouwdag moet de gelukkigste dag van uw leven zijn. Bij het plannen van dit evenement telt elk detail om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt voor de bruid, bruidegom en al hun gasten. Een belangrijk aspect van design dat soms over het hoofd wordt gezien, is de decoratie van de trouwauto. Of het nu het voertuig is dat de bruid naar de ceremonie brengt of het bruidspaar naar de receptie, het vervoermiddel moet elegant zijn. Met het assortiment gepersonaliseerde stickers dat online beschikbaar is, kunt u elke auto in een handomdraai omtoveren in de paardenkoets van uw dromen. Voeg de namen van de pasgetrouwden en hun trouwdatum toe. Enkele minimale botanische details aan de zijkanten maken het perfect voor een bruiloft buiten of met een rustiek thema.

Originele decoratie trouwauto: “Just Married” kenteken

chique trouwauto decoratie gepersonaliseerde kentekenplaat

Een Just Married plaquette als deze zal zeker een statement maken op trouwfoto’s. We raden aan om het met lint of touw te bevestigen in plaats van met lijm – het is niet nodig om goede verf te beschadigen. (Pas op dat u de originele kentekenplaten van het voertuig niet afdekt wanneer het tijd is om daadwerkelijk te gaan rijden).

Rustiek houten bord versierd met groen

trouwauto decoratie net getrouwd paneel met bloemen

Bord “Net getrouwd” gemaakt van hard karton en papieren bloemen

originele trouwautodecoratie van karton en papieren bloemen

Autovlag “Jonggehuwden”

decoratie auto bruiloft eenvoudige vlag net getrouwd

Als je niet zo van pompeuze versieringen houdt, is deze eenvoudige vlag een geweldige manier om dit te vieren zonder overdrijven te worden. Gebruik gewoon een klem om hem aan een raam te bevestigen en voila!

Trouwringen, organza en bloemen in wit en paars

witte en paarse trouwautodecoratie

Slinger van roze bloemen

DIY bloemenslinger voor trouwautodecoratie

XXL kleurrijke bloemenslinger

DIY trouwautodecoratie met bloemen

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *