15 beste Disney-huwelijksgeschenken: huishoudartikelen, decor en meer

Disney Mickey Mouse Stoneware Salad Plates, Set of Four

Ongeacht of ze een pas getrouwd stel zijn of een jubileum vieren, je kunt helpen om hun nog lang en gelukkig nog magischer te maken met enkele van de beste Disney-huwelijkscadeaus. Van de charcuterie-geobsedeerde die dol is op een goede serveerplank tot sentimentele versieringen voor hun kerstboom met Mickey en Minnie-thema, er is iets voor elk Disney-liefhebbend stel.

Verderop kun je enkele van de meest romantische Disney-cadeaus bekijken, vooral als ze denken dat Mickey en Minnie Mouse het grootste liefdesverhaal aller tijden zijn.

De 15 beste Disney-huwelijksgeschenken

1. Voor grote Disney-schurkenfans: Ukonic keramische serviesset – Service voor vier

De beste Disney-huwelijkscadeaus
Krediet: Wayfair

Spiegeltje, spiegeltje aan de muur, wie is de mooiste bruid van allemaal? Hoewel er genoeg gemene cadeaus beschikbaar zijn voor de fans van Jafar, Ursula en dergelijke, is de beste huwelijkscadeaus voor liefhebbers van Disney-schurken zijn enigszins discreet van smaak. Neem bijvoorbeeld dit prachtige servies: met zijn verbluffende paarse, rode, gele en blauwe ontwerpen, gouden versieringen en kwaliteitskeramiek zal het gemiddelde oog wat dichterbij moeten kijken om te beseffen dat de 16-delige set de emblemen bevat van de machtigste schurken van het Disney-universum. Maar voor het geoefende, gemene oog zullen ze meteen weten dat dit nee is Alice in Wonderland thee set.

$ 104,37 bij Wayfair

2. Voor pasgetrouwden die ook nieuwe huiseigenaren zijn: Mickey Mouse dubbele flip wafelijzer

beste Disney-huwelijkscadeaus
Krediet: Williams Sonoma

Dit dubbelzijdige wafelijzer, bedrukt met Mickey’s gezicht erop, is perfect voor stellen die weliswaar in het huwelijksbootje zijn gestapt, maar ook gaan samenwonen. Een van de beste Disney-huwelijkscadeaus. Stellen die net samen een huis hebben gekocht, zullen dit attente geschenk waarderen dat perfect is voor het inwijden van de keuken.

Het bevat een beslagbeker en recepten voor het maken van smakelijke wafels die kunnen wedijveren met de wafels die je kunt vinden op Liberty Square in Magic Kingdom. Het heeft zelfs anti-aanbakplaten, geïntegreerde ‘klaar’-lampjes die je vertellen wanneer de wafels klaar zijn, en een roterende actie die helpt bij een gelijkmatige bereiding. Met wafels die eruit komen in de vorm van het hoofd van Mickey Mouse, kun je zes wafels tegelijk maken: drie aan elke kant.

$ 99,95 bij Williams-Sonoma

3. Voor koppels die hun verjaardag vieren 30e huwelijksverjaardag: Disney’s sprookjesachtige bruiloften pareloorbellen

beste Disney-huwelijkscadeausbeste Disney-huwelijkscadeaus
Krediet: winkelDisney

Vier het pareljubileum – oftewel het 30-jarig jubileum – met dit prachtige paar 14K geelgouden oorbellen met een witte parel van 4 millimeter in het midden. Dit prachtige paar oorbellen heeft een gebruiksvriendelijke achterkant in Franse stijl (uiteraard met het Mickey Mouse-pictogram), zodat je je gemakkelijk de Belle van het bal voelt als deze aan je oren bungelen. En als je een bijpassend echtgenootscadeau nodig hebt, de Mickey Mouse-icoon parelmoer manchetknopen zijn de perfecte aanvulling op de oorbellen.

$ 550 bij winkelDisney

$ 189 bij winkelDisney

4. Voor het stel dat van quality time houdt: Picnic Time Mickey Mouse hoofdvormige kaasplank en messenset

beste Disney-huwelijkscadeausbeste Disney-huwelijkscadeaus
Krediet: Amazon

Dit Minnie Mouse-vormige vleeswarenbord en messenset is de perfecte inspiratie voor een picknickdate-avond (of een gezellig avondje uit) en is een geweldig cadeau voor het vierende stel. Hij is licht en draagbaar genoeg om mee te nemen naar het terras of het dichtstbijzijnde park voor een paar lichte hapjes en een glas wijn. In de verborgen lade vind je een kaasmes, een beitelmes en een kaasvork, zodat de picknickdeken mooi, opgeruimd en rommelvrij blijft terwijl je buiten dineert.

$ 54,94 bij Amazon

5. Voor de sieradenminnende bruid: Mickey en Minnie ketting van Rebecca Hook

Mickey en Minnie ketting van Rebecca HookMickey en Minnie ketting van Rebecca Hook
Krediet: winkelDisney

Ze zeggen dat diamanten de beste vriend van een meisje zijn, maar ze wisten niet dat sommige Disney-bruiden de voorkeur geven aan een Huwelijkscadeau van Mickey en Minnie. Deze prachtige Rebecca Hook-ketting is misschien niet gemaakt van echte stenen, maar combineert zowel bling als een liefde voor Disney met zijn glanzende sterlingzilveren afwerking, glinsterend zirkonia-hart en het silhouet van Mickey en Minnie die elkaar knuffelen. Om het nog specialer te maken voor je geliefde, kun je het personaliseren met de gravure van jouw keuze, bijvoorbeeld een jubileumdatum of initialen, tot acht tekens.

$ 135 bij winkelDisney

6. Beste Disney-huwelijkscadeau voor bruiden: Sieradendoosje van Disney Prinses “Belle en het Beest”.

Sieradendoosje van Disney Prinses “Belle en het Beest”.Sieradendoosje van Disney Prinses “Belle en het Beest”.
Krediet: Amazon

Belle en het Beest waren een verhaal zo oud als de tijd, en daarom beschouwen wij dit juwelendoosje uit de film als een van de meest romantische huwelijkscadeaus. Met een afmeting van 10 bij 15 cm heeft dit sprookjesachtige souvenirdoosje veel mogelijkheden. ruimte voor haar ringen, oorbellen, armbanden, kettingen en, als ze die heeft, rode, magische rozen.

$ 39,99 bij Amazon

7. Beste Disney-huwelijkscadeau voor bruidegoms: Luke Skywalker lichtzwaard dasspeld

Luke Skywalker lichtzwaard dasspeldLuke Skywalker lichtzwaard dasspeld
Krediet: winkelDisney

Deze dasspeld is een van de meest unieke huwelijkscadeaus voor Disney-liefhebbers en zal iedereen aanspreken Star Wars fan die op het punt staat in het huwelijksbootje te stappen. Aanstaande bruidegoms kunnen het iconische beeld van Luke Skywalker’s lichtzwaard op hun stropdassen weergeven, dat is gemaakt van metaal en slechts 4,5 cm lang is. Zorg ervoor dat de trouwfotograaf een foto maakt van de bruidegom terwijl hij deze aan zijn das vastmaakt terwijl hij zich klaarmaakt voor de grote dag.

$ 60 bij winkelDisney

8. Voor pasgetrouwden die kerstboomversieringen verzamelen: Minnie’s droombruiloftornament

Minnie's droombruiloftornamentMinnie's droombruiloftornament
Krediet: Wayfair

Dit schattige Mickey en Minnie-ornament is een romantisch aandenken waar elk stel blij mee zal zijn. Een van de beste huwelijksornamentgeschenken, het is een prachtige Lenox-snuisterij die elk jaar de ster van de boom zal zijn. Elke keer dat ze ernaar kijken, zullen ze nostalgisch zijn naar hun trouwdag en de rest van de feestdagen samen herinneringen ophalen, waardoor het het perfecte cadeau is dat blijft geven.

$ 46 bij Wayfair

9. Voor pasgetrouwden die graag elk moment vastleggen: Lenox keramische fotolijst

Lenox keramische fotolijstLenox keramische fotolijst
Krediet: Wayfair

Jonggehuwden kunnen hun favoriete trouwfoto inlijsten in deze prachtige keramische lijst van Lenox. Met prachtige gouden details en een kleine glinsterende Mickey Mouse-set aan de onderkant is hij perfect om de meest fotowaardige herinnering aan die dag vast te houden.

$ 52 bij Wayfair

$ 43,22 bij Amazon

10. Voor de pasgetrouwden: Loungefly Minnie Mouse bruiloftrugzak met pailletten

Loungefly Minnie Mouse bruiloftrugzak met paillettenLoungefly Minnie Mouse bruiloftrugzak met pailletten
Krediet: Amazon

Voor de aanstaande Disney-geobsedeerde bruid zal deze Minnie Mouse-rugzak met pailletten overal van pas komen tijdens het inpakken voor de huwelijksreis. (Hoewel als je het haar eerder cadeau doet, het ook een geweldig vrijgezellenaccessoire is!) Het straalt een grote bruidssfeer uit, is groot genoeg voor alle benodigdheden voor onderweg, en is zeker compact genoeg om in het overhead-hoofd te passen. handbagagecompartiment van het vliegtuig. En voor het geval de bruidegom jaloers wordt en zijn eigen magische rugzak wil, pak hem dan Disney Mickey Mouse Allover boekentas zodat ze kunnen matchen. (Bekijk hier onze lijst met de beste tassen en rugzakken voor Disney!)

$ 79,99 bij Amazon (Minnie Mouse)

$ 29,99 bij Amazon (Mickey Mouse)

11. Voor stellen die memorabilia verzamelen: Enesco Disney Tradities door Jim Shore Mickey en Minnie Mouse Happily Ever After Wedding Waterball

Enesco Disney Tradities door Jim Shore Mickey en Minnie Mouse Happily Ever After Wedding WaterballEnesco Disney Tradities door Jim Shore Mickey en Minnie Mouse Happily Ever After Wedding Waterball
Krediet: Amazon

Omdat niets meer ‘nog lang en gelukkig’ schreeuwt dan de heer en mevrouw Muis zelf, is deze sneeuwbol van steenhars perfect voor het verloofde stel. In de wereldbol draagt ​​Mickey zijn bruid over de drempel terwijl ze haar boeket vasthoudt en kijkt hoe de confettiharten overal om hen heen fladderen.

$ 61,49 bij Amazon

$ 71,93 bij Wayfair

12. Voor bruiden en bruidegoms: Disney’s sprookjeshuwelijken “Mr” en “Mrs” kurkenkel-stemloze beker

Disney's sprookjeshuwelijken Disney's sprookjeshuwelijken
Krediet: Walmart

Bruiden en bruidegommen zullen absoluut dol zijn op dit stemloze bekerduo van Corksicle. Deze coördinerende set maakt niet alleen de beste huwelijkscadeau voor meneer en mevrouw voor romantische huwelijkstoast, maar het gelukkige stel zal het nog vele, vele jaren gebruiken.

$ 53,09 bij Walmart (mevrouw)

$ 53,09 bij Walmart (Mr.)

13. Voor stellen die geloven dat er avontuur bestaat: Papyrus “Gefeliciteerd met uw bruiloft” Disney-trouwkaart

Papyrus Papyrus
Krediet: Amazon

Natuurlijk, de beste huwelijkscadeau Het allerbelangrijkste is meestal een cheque die het gelukkige stel kan opbergen voor een regenachtige dag (of kan gebruiken voor hun huwelijksreis). Als je van plan bent geld te geven, geef het dan cadeau in de mooiste Disney-trouwkaart ter wereld. Deze prachtige kaart van Papyrus is zo gedetailleerd dat het lijkt alsof het een huwelijksuitnodiging zou kunnen zijn. Op de voorkant staat: ‘Moge je nog lang en gelukkig leven’ en aan de binnenkant: ‘Gefeliciteerd met je huwelijk.’ Het is een sprookjeskaart voor een sprookjespaar.

$ 8 bij Amazon

14. Voor stellen wier liefdestaal koken is: Disney Mickey Mouse steengoed saladeborden, set van vier

Disney Mickey Mouse steengoed saladeborden, set van vierDisney Mickey Mouse steengoed saladeborden, set van vier
Krediet: Aardewerkschuur

Voor het stel dat altijd samen eet, drinkt en kookt, is een set van vier steengoedsaladeborden – uiteraard met het gezicht van Mickey – een huwelijkscadeau dat zeker zal worden gebruikt. Koken is tenslotte de beste manier om het hart van je partner te raken, toch? Op elk bord staat een op nostalgie geïnspireerde Mickey in een van zijn vele kenmerkende poses, allemaal met een iets ander patroon. Ze hebben ook een geglazuurde stickerafwerking en zijn gemaakt van 100 procent geïmporteerd steengoed. Als bonus zijn ze zowel magnetron- als vaatwasserbestendig.

$ 28,99 bij Pottery Barn

15. Voor Disney-huwelijkscadeau voor het reizende stel: Ons avontuurlijke reisdagboek fotoboek

Ons avontuurlijke reisdagboek fotoboekOns avontuurlijke reisdagboek fotoboek
Krediet: Amazon

Dit avonturenplakboek is perfect voor koppels die graag reizen! Het lijkt erg op Ellie’s avonturenboek in de film ‘Up’ en is ontworpen voor gedeelde avonturen samen! Het boek heeft een klassieke vintage stijl en een vak aan de achterkant voor het opbergen van scrapbookclips of foto’s. Het beste van alles is dat er maar liefst 150 pagina’s zijn waarop u weekendtrips en verkenningen voor de komende jaren kunt bijhouden.

$ 25,99 bij Amazon

De prijzen waren correct op het moment van publicatie.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *