9 fouten die tot gevolg hebben dat uw huwelijk met J

9 fouten die tot gevolg hebben dat uw huwelijk met J

Op het moment dat u het huwelijk voorbereidt, kunnen bepaalde fouten een sfeer verpesten of stress veroorzaken bij het gebruik van de toekomstige mariés. Voor de crisissituaties tijdens uw huwelijk kunt u 9 fouten tegenkomen.

Tijdens uw huwelijksreis, als het burgerlijke huwelijk of het huwelijkshuwelijk is, kunnen er fouten optreden. Het volstaat dat de toekomst van de bruiloft of de weddingplanner op een detail let voor de sfeer die zo lang of compleet is. Als het paar op het punt van hun huwelijk zit, kan het genre van de situatie erg stressvol zijn en kan het parfois zijn bij geschillen of spijt en te laat. Alors pour éviter les faux pas, nous vous avons établli une liste de Er zijn 9 fouten die de huwelijksceremonie niet kunnen verpesten of eet met de uitnodigingen.

1 – Ga niet verder met plan B voor de metro

Het plan B kan zeer nuttig zijn als de metro een ander moment binnengaat. Ik ben beschikbaar om uw goede temperaturen aan te kondigen en uw dag te besteden aan de pluim en de orages die uitgenodigd zijn voor het huwelijk. Als de manier waarop de verwoestingen veranderen, verandert, noteer dan de eer en het leven als een extérieur.

Gieter cela, u kunt een groot deel van uw uitnodigingen aan de buitenkant reserveren in een park of een tuin, maar ook binnenin In een landhuis, een grote préau of een ontvangsttent, kan dit vaker voor de gelegenheid zijn.

2 – Déléguer trop de tâches à vos proches

Door de tijd heen, het budget of de eerlijkheid van deze projecten, zullen bepaalde toekomstige marijes de problemen met de leden van hun familie of vrienden oplossen. Als de aandacht op de eerste plaats aan boord is, kan het zijn dat u een zeer mauvaise idee krijgt van missies die niet worden uitgevoerd in tijdelijke en tijdelijke omstandigheden, of dat het eenvoudigweg niet de moeite waard is om te gaan trouwen.

Bijvoorbeeld, als u de realisatie van een decoratie op maat van uw schoonheid bekijkt en de cel niet respecteert voor de code of het hoofdidee dat u kunt zien, terwijl u de tijd eerlijk kunt doorstaan Tijdens de huwelijksvoorbereidingen moet u meer tijd besteden aan uw schoonheid (als u een tevreden resultaat heeft).

3 – Er zijn geen contrats met huwelijkstrouw

Met de waarschuwing voor het valideren van de contrats van de traiteur, van DJ, van de caviste of autre, is het niet mogelijk om toekomstige mariene contracten een detail te geven van de contrats die op handtekeningen staan. Resultaat: bepaalde resultaten kunnen ervoor zorgen dat u een gesprek heeft met uw caches (van het ontdooien tot een frigo of het koken van een panne, van de artikelen die perdus of endomages zijn).

N’oubliez donc pas de Lire les condition de vos contrats et bedenk, en de kleine sterretjes die op de onderkant van de pagina zitten.

4 – Maak een nuit blanche la veille du mariage

Il ya le grand jour en de sluier van de ceremonie. Lorsque vos amis vous lancent : “Allez, viens boire une coupe de champagne, ce sera ton dernier verre en tant que celibataire!”, ne tombez pas dans le piège! Als u commentaar geeft op uw avonden, begint u met een andere reis, terwijl u de avond doorbrengt met het diner en een spannende tijd, u kunt de chenille-danseres met uw collega’s terugdraaien. De même, essayez de ne pas rester éveillée toute la nuit avec vos meilleurs au telephone. Même si avec le stress, vous avez besoin de réconfort, Soyez raisonnable en tenter de vous coucher tôt giet niet als je moe wordt, giet je plus beau jour de votre vie!

5 – Oublier vos vœux hanger la ceremonie van het huwelijk

Het kan zijn dat u een kritiek krijgt op uw toekomstige marihuana, zonder stress. Als u een groot aantal uitnodigingen krijgt, kunt u met een zeer goede situatie in een situatie terechtkomen. Als je weet dat je celebrities worden geproduceerd, denk dan aan je huwelijk met een kopie van je vœux die je discrètement geeft als je manquent is. Als dat zo is, kan het huwelijk op een plechtige ceremonie niet meer dan een catastrofe duren. Als het zeker is, kan het zijn dat u uw toekomstige mariée op een innovatieve en eenvoudige manier met uw leven zult beleven.

6 – Vouloir parler à tout prix à tout le monde

Als je J bent, arriveer je bij het bruidsmeisje in je huwelijksjurk, rayonnante, en voilà, je komt bij Maurice terecht die je bijwoont als je de saluer bezoekt. Heeft u de tour van uw collega Corinne meegemaakt, en kunt u allemaal pas voorbijgaan om Judith te kopiëren zonder een klein mot te adresseren? Kijk, tijdens uw huwelijksdag bent u jaloers op het gesprek met uw uitnodigingen. Als u meer dan één ding doet, is het niet mogelijk om een ​​mooie uitnodiging te ontvangen.

7 – Raak de hanger niet aan met de repas

Tijdens de eer en het diner, de jonge mariés zijn plus de sollicitaties, de uitnodigingen, het gezin, de fotograaf en de parfois van de weddingplanner… Het kan zijn dat u de tijd van de kleine bruiloften moet doorbrengen fours que vous aviez pourtant choisis avec cœur et gourmandise. Als u terugkijkt met een dergelijke vide, is het riskant om pompette te geven après twee champagnecoupes, terwijl u geniet. En op een gegeven moment, als u de herhalingen doet, eis dan dat u een reserveserver op uw server bewaart die uw marihuana en u zal schenken. Celui-ci sera chargé de vous emmener au bon moment, les assistentes, et ce, à votre ritme. Een rijk idee voor een gargouille!

Pensez is een klein déjeuner van de matin avant-vous rendre à la mairie of à l’église et d’enchaîner avec la receptie. Een barre de céréales is een van de twee momenten waarop u een minaudière met uw huwelijksleven hebt, of u kunt eenvoudigweg de voiture gebruiken die u op de plaats van de ceremonie ervaart.

8 – Boire en excès au vin d’honneur en au repas

Inverse, je bent een keuze voor laquelle vous ne devez pas tomber dans l’excès, c’est bien l’alcool. Oui, c’est vrai, c’est votre mariage et vous devez le fêter waardigheid! Malheureusement, si vous buvez trop, vous ne profiterez pas de chaque instant, croyez-nous ! Het is zeker geen misbruiker van champagne of wijn, als je om 23 uur teruggaat in de trein van je favoriete chanson in de titel, dan is het alsof je je voorstelt dat je huwelijk bestaat.

9 – Nodig de kinderen uit voor hun huwelijk

In een huwelijk, bepaalde toekomstige mariés die ons leven zullen leiden of onze jongedame zullen vergezellen door het kind dat de toegift is afhankelijk van de zoon van de ouder, die een echte levensechte naam heeft, maar de toekomstige mariée, met de juiste titel, misschien is het uniek dat u zich op een uniek moment concentreert op het geluk en het creëren van onvoorstelbare momenten tussen uw vrienden. Als je in dit geval bent, denk dan aan de huwelijksuitnodigingen die je nodig hebt voordat je kinderen uitnodigt. Terwijl ze misschien wel de uitnodigingen van hun savoir arrangeren, wordt de organisator van een kinderspel een gardemog voor hun kind.

U kunt een eerlijk beroep doen op een voeding of een babysitter die ervaring heeft met het verzorgen van uw kinderuitnodigingen op de kar, op een stukje ceremonie. Het kan een oplossing zijn voor geen fris personeel.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *