Alle bruiloftsdetails die u moet weten

Alle bruiloftsdetails die u moet weten

Hij is een gedreven ondernemer, zij een advocaat die model is geworden. Samen vormen Umar Kamani en Nada Kamani een behoorlijk krachtig paar, en na een verloving van drie jaar zal het stel deze week in het huwelijksbootje stappen.

umar kamani nada adelle bruiloft

Foto: Instagram.com/nadakamani

De data zijn vastgesteld: met een uitbundig vierdaags feest dat wordt gehouden tussen 2 en 5 mei, zal de bruiloft van Umar en Nada niet alleen naaste familie en vrienden samenbrengen, maar ook opmerkelijke publieke figuren – maar de sterrenlijst is nog niet bekend. onthuld te worden. Onderstaand, Mode Arabia praat met het koppel van het moment op hun reis samen, van dat sprookjesachtige voorstel tot de huwelijksplanningservaring, en alles wat er over een week gaat gebeuren, zullen ze zich de rest van hun leven herinneren.

Het voorstel

Umar Kamani schuwt het afleggen van een statement niet en trok alles uit de kast toen hij besloot Nada Kamani in augustus 2021 ten huwelijk te vragen in Monaco. De zakenmagnaat nodigde Nada uit op een heel bijzondere locatie en transformeerde deze volledig voor dit mijlpaalmoment. “Waar moet ik beginnen?!” roept Nada uit als haar wordt gevraagd naar de noodlottige dag. ‘Umar nam me mee naar een van mijn favoriete gebouwen ter wereld, het Monte Carlo Opera House, dat hij voor de gelegenheid had gereserveerd. Hij had hem laten vullen met 10.000 witte rozen, tientallen kaarsen en een orkest dat ‘Beauty and the Beast’ speelde. Toen ging hij op één knie zitten, en er zou maar één vraag zijn. En één antwoord!”

De foto’s van het aanzoek waren, zoals je zou verwachten, het spul van romantische dromen. Gloeiend in het licht van talloze kaarsen was Nada een visioen in haar witte David Koma-jurk en sprankelende smaragd geslepen verlovingsring, terwijl Umar haar formele look perfect aanvulde in een klassieke Tom Ford-smoking. Na het voorstel begeleidde Umar zijn aanstaande bruid naar een paardenkoets, waarop ze met hun beste vrienden naar een afterparty gingen.

Na het aanzoek vierde Nada haar naderende huwelijk ook met een meerdaags, Insta-waardig vrijgezellenfeest in Parijs, compleet met gepersonaliseerde snuisterijen, gouden ballonnen, ‘aanstaande bruid’-kussens en een bezoek aan Disneyland Parijs.

De huwelijksplanning

Na elk dromerig voorstel komt de taak om de grote dag te plannen. En voor Umar Kamani en Nada Kamani waren de zaken niet anders. Om zich op de locatie te concentreren, gebruikte het echtpaar een interessante – en effectieve – tactiek. “We zijn begonnen door achteruit te werken”, legt Nada uit. “Er is een plek die voor ons specialer is dan welke andere dan ook. Het heeft veel van de mooiste momenten in onze relatie gedefinieerd. Het is waar Umar een voorstel deed, een gebeurtenis die een plaats in onze harten heeft veroverd. Het is een plek waarvan de schoonheid in het late voorjaar ongeëvenaard is. Die plaats is de Côte d’Azur. Onszelf voorstellen op de plek waar we van houden, omringd door de mensen van wie we houden, leek volkomen natuurlijk en perfect. De uitdaging was dus om uit te zoeken wat de beste manier is om die droom te verwezenlijken.”

Met die visie in gedachten besloten de twee tot een besluit Hotel Du Cap, direct aan de Franse Rivièra. “Zijn niet alleen een van de meest tijdloze en elegante bestemmingen ter wereld, het herbergt ook een duizelingwekkende verscheidenheid aan verschillende ruimtes. Dat maakt het de perfecte alles-in-één locatie voor ons caleidoscopische, driedaagse huwelijksfeest. Elk evenement vindt plaats op een ander, maar even prachtig deel van het hotelterrein.”

De huwelijksfeesten

Gezien hun verschillende achtergronden wilden Nada en Umar ervoor zorgen dat ze invloeden en tradities uit beide culturen zouden meenemen in hun unieke viering. Samen bouwde het echtpaar een driedaagse reisroute die hun beide wortels zou eren.

Dag 1: Een welkomstfeestje bij het zwembad

“Op de eerste avond verwelkomen wij onze gasten voor een nacht onder de sterren. Ons white-tie welkomstfeest zal plaatsvinden bij het zwembad met uitzicht op de Middellandse Zee en verlicht door een spectaculair vuurwerk. Er komt ook een Arabisch tintje aan, met henna-artiesten om onze gasten te versieren, en vuur- en buikdanseressen om de jubelstemming voor het weekend te bepalen.”

Dag 2: Een dromerige witte bruiloft met een verrassingsoptreden

“Op de tweede avond vindt ons traditionele westerse huwelijk plaats in de Grand Allée, gevolgd door een ouderwets black tie-diner. Maar op de afterparty wordt het iets relaxter en misschien zelfs wilder, met speciale gastoptredens om onze gasten te verbazen.” Kom snel terug om meer te weten te komen over de sterartiest van de avond.

Dag 3: Een levendige Indiase ceremonie

“Op de derde avond komt onze bruiloft tot een spectaculair einde. Onze grootschalige Indiase huwelijksceremonie wordt een levendig feest met dhol-spelers, Bollywood-dansers en alle pittige toeters en bellen die onze gasten verwachten.

De bruidsgarderobe

Gezien haar liefde voor alles wat klassiek is, is het veilig om aan te nemen dat Nada Kamani dit weekend gewoon ‘ja’ tegen Umar Kamani zegt in een onberispelijk ensemble dat haar favoriete kleur laat zien. “Nada en Umar gebruiken monochrome paletten in hun dagelijks leven”, onthulden de weddingplanners van het stel. “Elke vergadering, elk Zoom-gesprek waren ze zorgvuldig in het wit (of soms zwart) gekleed. Het voelde passend dat wit de primaire kleur was die tijdens hun bruiloft te zien was.” Blijf ons volgen voor een voorproefje van de look van de bruid voor de grote dag, die binnenkort wordt onthuld op Vogue.me.

Sneak peek: de weddingplanners van Nada en Umar delen details van hun grote dag

Banana Split, opgericht in 1976, heeft naam gemaakt onder de allerbeste evenementenplanners in de branche. Naarmate we dichter bij de grote dag van Umar en Nada komen, vertelt het BS-team over de samenwerking met het stel en alles wat het liefdesweekend van het duo onvergetelijk zal maken.

Hoe was het voor jou om met Umar en Nada te werken op hun grote dag?
De chemie tussen Umar en Nada is zo briljant dat het zo leuk was om met hen samen te werken. We nemen altijd de tijd om onze stellen te leren kennen, zodat we het gevoel hebben dat we begrijpen waar hun visie vandaan komt. Het was al vroeg duidelijk dat het liefdesverhaal van Umar en Nada in elk detail tot uiting zou komen.

Het selecteren van de ideale locatie was een cruciaal onderdeel van het proces. We hebben verschillende locaties verkend, waarbij we niet alleen rekening hielden met de esthetische voorkeuren van Umar en Nada, maar ook met de logistieke aspecten om ervoor te zorgen dat alles naadloos verliep tijdens dit meerdaagse evenement. De locatie die we uiteindelijk kozen, bood een schilderachtig decor voor hun speciale momenten en creëerde tegelijkertijd een onberispelijke ervaring.

Gedurende het hele planningsproces dienden de vreugde en opwinding van Umar en Nada als constante inspiratie. Het was een ongelooflijk lonende ervaring om met hen samen te werken, en het zien van hun geluk op de grote dag maakte ons harde werk de moeite waard.

Wat is het decorthema van de bruiloft?
Wij hadden een unieke kans om twee trouwdagen te creëren. Umar en Nada wilden hun westerse levensstijl vieren naast hun eigen culturele erfgoed. Qua stijl hielden ze van het idee van een traditionele witte esthetiek die elegant en schoon aanvoelde, dus interpreteerde ons ontwerpteam dit op twee manieren: een witte bruiloft in westerse stijl en een Indiase bruiloft.

Wat zijn de belangrijkste elementen waarop u vertrouwde om de visie van Umar en Nada tot leven te laten komen?
Nada had een heel specifieke visie, waarbij ze zich concentreerde op een monochroom kleurenpalet voor een tijdloze esthetiek. Voor beide huwelijksceremonies gebruikten we een overvloed aan witte rozen, hortensia’s en gypsophila, terwijl we het natuurlijke licht en de blauwe lucht die Zuid-Frankrijk te bieden heeft, omarmden. We wilden dat de witte bruiloft zou aanvoelen als de tuin van een Frans kasteel, met de zee als achtergrond.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *