“Notre uitdaging? Faire découvrir aux fiancés que l’on donne sa vie à l’autre”

“Notre uitdaging?  Faire découvrir aux fiancés que l'on donne sa vie à l'autre”

Mariés en ouders van drie kinderen, Guillaume en Dorota beleven een zeer sterke ervaring en pas als ze cela krijgen: als ze al jong zijn, worden de verloofden van hun religieuze huwelijk verwacht. Een echte uitdaging voor de uitvoering, zeer verrijkend (aussi) voor ons eigen stel. Rencontre.

Paroissiens van de Notre-Dame de l’Assomption de Passy in Parijs, Guillaume ondernemer in het publicitaire domein en Dorota, artiest van de trompe l’œil en assistent van de pastoor van de paroisse, ging in 1997 trouwen. Lui, Frans in de normandische race. Elle, Polonaise geboren in Frankrijk. Veel twee, grote en sportieve mensen maken een indruk van hun reizen en beweging. Ouders van drie kinderen, Tatiana (21 jaar), Alexandra (19 jaar), en Maximilien (14 jaar), het echtpaar was erg blij met de eerste kennismaking met de quinze en een zeer sterke ervaring, en pas als ze de cela terugkrijgen: Guillaume en Dorota Andrieu d’Iray bereidt haar verloofde voor.

Als je begint, en het ritme van de rencontres toutes les trois semaines hanger douze mois, begeleidt twee paren. Met verloving is het een goed idee om een ​​service te verlenen aan de kerk, après avoir entendu son appel de la manière la plus simple mogelijke… Op de weg van een puinhoop dominicale Notre-Dame de l’Assomption de Passy in 2007, après avoir de première lezing en op een moment dat ze ophielden met Guillaume en onze kinderen parmi l’assistance, le père Pascal Duloisy fait signe Dorota. “Je kunt ons de tweede keer vertellen over de sortie van de rotzooi”, terwijl je weet dat de pastoor van de paroisse op de geschiedenis is geëvolueerd. “J’étais overtuigde me dat ik een opmerking over mijn voorstel had gemaakt prestatie”, se souvient Dorota, geamuseerd. “Pas du tout, poursuit elle, il nous a this without détours qu’il avait besoin de nous pour la préparation des pars au huwelijksreligieux“.

Guillaume en Dorota Andrieu d'Iray
met dank aan Guillaume en Dorota Andrieu d’Iray
Guillaume en Dorota hebben hun kinderen: Tatiana, Alexandra en Maximilien.

Sans hésiter, Guillaume en Dorota verschillen van mening over ‘oui’. C’est le signe que le temps est venu pour eux de rendre service aux autres avec your experience: dix ans de mariage, trois kinderen, des momenten van vreugde meer dan de doorkruiste ensembles… Het paar past bij een formatie van een jubileum op de paroisse Saint-Léon, geanimeerd door Jean Villeminot. Ce diacre, auteur tussen de twee Carnet de route des verloofden,stel paren voor die een parcours voorbereiden dat een algemene leiding samenstelt, de reis naar de eerlijke teksten maakt, een reflexietijd naar twee, als een wisseltijd met twee echtparen… Bref, een programma intens en bien structuur die een uitleg van de verschillende aspecten van de voorbereiding van het huwelijk toepast.

Er zijn veel andere enthousiaste mensen die vroeger hun service van andere mensen konden gebruiken. Als premier is het een zeer verrijkende macht voor ons eigen echtpaar.

“Er zijn veel andere enthousiaste mensen die vroeger hun dienst aan de andere kant konden uitoefenen. Als premier is het een zeer verrijkende macht voor ons eigen echtpaar”, constate Guillaume. Na deze formatie werden twee koppels in vertrouwen genomen door Guillaume en Dorota bij de parochianen die hun verloofden verloofden. “Het parcours bestaat uit het doorzoeken van bijbelteksten en antwoorden op vragen. De kinderen wisselen van land tussen de Europese Unie, voor een eigen badkamer, met veel van deze drie dagen voor een avondje uit en de discussie”, precies Dorota.

Du quotidien à la luminière de la catéchèse

Voor al onze twee is het heel belangrijk dat de voorbereiding op het licht van de catechese gebeurt, mijn verloofden zijn erg vrienden van de televisie en de voorbeelden van concrete voorbeelden van de alledaagse werkelijkheid. “Cela nous frappe de voir à quel point les verloofden savulent savoir comment gérer l’argent, comment se preparer à l’accueil des kinderen, comment se mettre d’accord pour l’éducation des kinderen, commentaar gérer les belles-familles…” , confie Guillaume.

Als je hulp nodig hebt om niet te anticiperen op moeilijke gebeurtenissen, kun je meer op de pistes genieten van een bienveillant en een oog voor de liefde voor de oude mensen.

Het blijkt dat het niet de moeite waard is om de relatie met de schoonheid van het leven te bespreken, of commentaar te geven op de aandacht van het kind, of op de moeilijkheden die je kunt tegenkomen door een paar kinderen die op elkaar verliefd zijn passer la relation de deux à trois personnes”, samen met Dorota. De boulevards die een deel van hun vrijwilligers zijn, helpen de voorbeelden van projecten of hun eigen ervaringen. ‘Ik ben met de verloofden op het geweten dat jullie vragen krijgen over de confrontatie. Over het lezen van de hulp niet pas anticiperen op de moeilijkste gebeurtenissen op de pistes voor een bienveillant en een oog voor de liefde op de oude plekken”, vat Guillaume samen.

Kijk eens naar de werkelijkheid

Parfois, we kiezen niet zomaar. Het is een feit dat de verloofdes niet meer aangepast zijn. “Als u erom vraagt, is alles mogelijk. Voor schema’s, elle, erg timide en volg de verliefde mensen die lui, macho, gebruik maken van de lucht van de toujours die een andere keuze heeft gemaakt. Over de indruk van een werkelijk déséquilibre”, vertelt Guillaume. Ils décident de changer de methodode en de parler séparément avec chacun: Dorota de vrouw tot vrouw met de verloofde en Guillaume, d’homme à homme met de verloofde. Le but était de les mettre en face de cette situatie.


paar knuffelen

Lire aussi :
Crisis van het paar: is er een kans?

Onze missie is om een ​​huwelijk voor te bereiden op een eux, maar dan in een alarmsituatie”, zei Guillaume. Finalement de jeune verloofden zijn verkenningen van de werkelijkheid. “Ils nous ont expliqué plus tard qu’ils auient pris geweten de zekere keuzes, notamment liees au fait que la verloofde, zeer verliefd op lui van toujours, était au départ le future temoin du huwelijk van zoon verloofde met… zijn meilleure amie! Laten we eens kijken of het een vraag is over een romantisch huwelijk. Het is een “travailler” en een profondeur met de pret. In het geval van een unie die nog steeds zichtbaar is, kan het feit dat een huwelijk bestaat, met de verloofden een twijfel over hun verloving veroorzaken”, besluit Guillaume.

Ik ben jaloers op de verheerlijking van Jezus

Als u een ander parfois deséquilibres heeft, dat veeleisend is voor de voorbereiding van uw huwelijk. Als het echtpaar geen verloofde is, is dit een manifestatie van een famille aisée. Terwijl het lijkt op de orde, merken Guillaume en Dorota op dat de vraag over het huwelijk een bepaald systeem is. “Op het moment dat de verloofde de vraag stelt en afstand neemt van “cela ne m’intéresse pas”. Voor een mooie afsluiting moet de notaris van het gezin een bepaald soort contract voorbereiden door zijn familiale raad. “Als het goed is, is het niet zo dat het type contract tussen de ondertekenaars van de verloofde is, maar het is beter om te sluieren dan dat het zo goed is, om te discussiëren en de façon te beslissen door het ensemble van twee verloofden” , uitleg Dorota. “Er zijn veel mensen die een partner zijn die tussen de Europese Unie leeft, zodat we de beslissingsprijs voor ons gezin kunnen opleggen”, aldus Guillaume.
Lire aussi :
Is de seksualiteit een relatie met de heilige?

Het grootste deel van de tijd, het merendeel van de koppels, is een levendig déjà-ensemble. Het is een deelagent die een deel van de kredieten op een contract met de auteur heeft. “Ons gesprek is mooi als we vrij zijn, de manier waarop we ons engageren, is slechts een totale vrijheid… Op ons gesprek dat de kuisheid van het huwelijk betekent. Als het goed is, is het zeker zo dat het deel dat je uitdeelt, niet langer kuis zal zijn. Als u belangrijk lijkt, is het de ziel die mijn lichaamsbouw na lange tijd heeft, de essentie van het begrijpen van de ervaring van de kuisheid en het verschil tussen ons levendig ensemble enz coucher-ensemble”zelfverzekerd-ils.

Parmi ces verloofden, zelden zijn de katholieken pratiquants. Voor ons, een paar voorbereidingen, is het een super uitdaging om op een feestje te gaan voor het evangelie.

Parmi’s verloofden die een religieus huwelijk met Guillaume en Dorota willen voorbereiden, zijn zeldzaam als katholieken pratiquants. Hoewel het zo is dat ik trouw ben aan de traditie, is het intuïtieve gevoel dat het belangrijkst is met Jezus in het milieu van zijn leven. “Als ik de catechese-reçue in mijn leven zie, is mijn gulzige partner van de Seigneur in mijn huwelijk, maar het zal niet zo erg zijn om te schenken. “Als het meervoud van het geval is, is een van de twee de motor van de vraag naar een religieus huwelijk, en wordt het geaccepteerd voor een eerlijker plaisir.


stel

Lire aussi :
Suis-je (vraiment) un don pour mon conjoint?

Voor ons, een paar voorbereidingen, is het een super uitdaging om op een feestje te gaan voor het evangelie. Opmerking ? Par notre vie, par notre manière d’être en tant que couple… Ensuite, en leur revélant tous les bienfaits de vivre avec Jésus au quotidien. Op het verhaal van de berg die sans Jésus is, kiezen we voor de moeilijkheden van het leven naast de graven. Over een tente of leur die jaloers is op het ensemble à la rencontre de Jésus”, souligne Dorota.

De voorbereiding van het huwelijk is goed voor een eerlijk découvrir van de verloofden die naar het leven gaan, naar de inster van Jezus die voor ons gaat.

Bereid de huwelijksuitnodigingen voor en verrijk het diepgaande leven van Guillaume en Dorota. “Er is een indruk van de eerlijke verklaringen van de amour op de voorbereidingsavonden. Het echtpaar bereidt hun huwelijk voor op een krachtige manier in hun notre foi. Als de verloofden nog vragen stellen, is het absoluut geen objectief antwoord op de waarheid. Op ne raconte pas des kiest auxquelles op ne croit pas. Reageer op onze vragen die ons verplicht zijn om te creeren, om de meer rechtvaardige dingen te doen, om onze punten van onze eigen eigendom terug te vinden op een manier die in de toekomst is geëvacueerd”, aldus Guillaume. En een tweede cv van een van je voixen: “De voorbereiding van het huwelijk is goed voor een eerlijk découvrir van de verloofden die naar het leven gaan, naar de inster van Jezus die voor ons gaat. Het is meer een liefdesverhaal dat je voor je doel wilt doen. Het huwelijk is een mooie beslissing die een chrétien puisse prendre oplevert. Als het goed is, is het zo dat we tweeënhalf jaar oud zijn, en dat we Jezus in ons milieu hebben ontmoet, en dat het eerlijk is om met Jezus te leven”.

De geheimen van de koppels die bestaan:

STEL;  GESPREKDémarrer le diaporama

Laure de Sagazan

Lire aussi :
Laure de Sagazan: “Le jour du mariage, chaque détail compte, mais l’essence est ailleurs”
Lire aussi :
Chacha, traditie, praktische gelegenheid… commentaar tijdens de voorbereiding van uw huwelijk

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *