De 14 beste bh’s voor bruiden van 2024

De 14 beste bh's voor bruiden van 2024

Bij het shoppen voor je trouwjurk is het net zo belangrijk om na te denken over wat je eronder draagt ​​als over de jurk zelf. Over bh’s (als je ervoor kiest er een te dragen) moet goed worden nagedacht; je moet er zeker van zijn dat ze niet alleen goed passen, maar ook passen bij de stijl van je jurk.

Volgens Gabbi Maragos, een bruidsmode-stylist uit Chicago, is comfort het belangrijkste waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van een trouwbeha. “Je wilt niet de hele dag met je beha knoeien of iets aanpassen”, legt ze uit. Ze adviseert bruiden om verschillende bh’s mee te nemen bij het passen van hun trouwjurk, om de opties vooraf te testen.

Met dit in gedachten hebben we onderzoek gedaan naar de beste bh’s voor bruiden, waarbij we rekening hielden met verschillende trouwjurkstijlen, bh-types en comfort. Van het ideale ontwerp voor strapless jurken tot een must-have-stijl om mee te nemen tijdens het passen van jurken, er is voor ieder wat wils.

Wacoal rode loper strapless beugelbeha

Amazone

Een strapless bh past bij vrijwel elke trouwjurkstijl en staat daarom bovenaan onze lijst. We houden van deze van Wacoal omdat hij converteerbaar is, wat betekent dat hij gedragen kan worden met bandjes, strapless, als halter of gekruist voor trouwjurken met racerback. Door zijn veelzijdigheid is het ook een fantastische bh voor het shoppen van trouwjurken. Naast de converteerbare kenmerken is de beha supercomfortabel en wordt hij geleverd in inclusief maten, en heeft hij een voorgevormde ondergoedcup die behoorlijke ondersteuning biedt

DELIMIRA strapless damesbh van licht gevoerd kant

Amazone

Als je van plan bent je trouwbeha één keer te dragen, kun je het beste een budgetvriendelijk ondergoed overwegen. Gelukkig zijn er veel betaalbare bruidsbeha-opties beschikbaar op Amazon. We houden van deze van DELIMIRA omdat hij verkrijgbaar is in een reeks neutrale kleuren, een uitgebreide keuze aan maten biedt (32A tot 42F) en is ontworpen om ondanks zijn strapless stijl op zijn plaats te blijven met dikke siliconen handvatten. Meer dan 5.000 Amazon-klanten gaven de beha vijf sterren vanwege het comfort, de pasvorm en hoe goed hij werkt voor grotere borsten.

We zijn dol op deze geweldige optie van SPANX voor een bh met sluiting aan de voorkant die past bij verschillende trouwjurkstijlen, waaronder lieverd en vierkante hals. De beugelbeha is verkrijgbaar in cupmaat A tot en met D en heeft een naadloos uiterlijk met een dikke band en bandjes die de borsten helpen ondersteunen en je natuurlijke vorm accentueren. De riemen zijn ook speciaal ontworpen om een ​​goede pasvorm te hebben en de hele dag en nacht comfortabel op hun plaats te blijven zitten. Nog een reden waarom we dol zijn op deze bh met voorsluiting, omdat je er lang na je bruiloft nog veel plezier van zult hebben, omdat hij perfect is voor dagelijks gebruik.

Aura converteerbare strapless beugelbeha

Walmart

Strapless bh’s behoren tot de beste voor de meeste trouwjurkstijlen, omdat ze goed passen bij elke band- en halslijn. Voor de beste strapless bh-categorie raden we de Aura Convertible Strapless beugelbeha van Fantasie aan, omdat deze uitstekende ondersteuning biedt, een goede en veilige pasvorm heeft en wordt geleverd met bandjes als je een receptie-outfit moet wisselen en de veiligheid van bandjes wilt terwijl je op de dansvloer staat. . De bh is ook verkrijgbaar in verschillende inclusieve maten.

Va Bien Marquise Plunge lange bh

Levensbehoeften

Als je jurk een diepe, diepe halslijn heeft, heb je een bh nodig die erbij past en onzichtbaar blijft. De Marquise Plunge Longline Bh van Va Bien is onze topkeuze voor deze categorie. De bh is verkrijgbaar in cups B tot en met E en heeft een diepe split in het midden voor meer onthullende halslijnen van de jurk. Bovendien wordt hij geleverd met converteerbare bandjes, zodat je de pasvorm en stijl kunt aanpassen aan je kledingvereisten.

B-Six NIPPIES zelfklevende tepelhoezen

Amazone

Als je je buste wilt bedekken, maar niet de steun van een traditionele bh nodig hebt, zijn zelfklevende bh-cups een uitstekende optie. Wij zijn dol op de NIPPIES-tepelcovers omdat het aparte cups zijn die perfect om elke borst passen en niet het risico lopen te vallen (in tegenstelling tot plakkerige cups met voorsluiting). De 100% siliconen kleverige bh-cups zijn verkrijgbaar in vijf verschillende huidtinten en voelen zacht aan, zijn waterdicht en naadloos. Ze zijn ook gemaakt met duurzame, herbruikbare lijm, zodat je ze meerdere keren kunt dragen zonder dat je bang hoeft te zijn dat ze hun stick kwijtraken. Ruim 28.000 Amazon-klanten gaven ze vijf sterren vanwege hun dekking (zelfs bij grotere bustes), levensduur en hoe goed ze ademen.

Levendig De strapless bh zonder beugel

Noordstrom

Als je een trouwjurk gaat shoppen, wil je een beha dragen die veelzijdig genoeg is om bij verschillende kledingstijlen te passen, dus een strapless bh is meestal het beste. Als u investeert in een nieuwe bh om te winkelen, raden we u aan iets te gebruiken dat u opnieuw zult dragen. Onze favoriete strapless bh voor elke dag is de No-Wire strapless bh van Lively. Het lijkt op een T-shirt-bh, maar is strapless en biedt voldoende ondersteuning en comfort terwijl hij op zijn plaats blijft. Het wordt ook geleverd met afneembare bandjes, zodat u een idee kunt krijgen van welke bh u het liefst heeft voor uw kledingstijl.

Parade naadloze universele triangelbralette

Optocht

Wij zijn dol op de Triangle Bralette van Parade voor een meer naadloze bh-stijl. Verkrijgbaar in de maten X-small tot 3X-large en gemaakt van gerecyclede garens, de inclusieve en duurzame bh heeft een goede dekking, is super comfortabel en is vrijwel onzichtbaar onder bruidsjurktextiel (inclusief meer hardnekkige materialen zoals zijde). Gezien het ontwerp zou de beha het beste werken bij een trouwjurk met mouwen of een trouwjurk met bandjes die dik genoeg zijn om de beha te verbergen.

Cosabella Soire Confidence Demi-bh

Winkelbop

Vierkante halslijnen zijn geweldig omdat ze passen bij verschillende bh-stijlen. Onze favoriete bh in deze categorie is de Soire Confidence Demi van Cosabella. De beha heeft dunne bandjes die goed passen bij de meeste trouwjurken met vierkante hals, plus een cupontwerp dat een vierkante vorm aan de zijkanten nabootst. De beha is verkrijgbaar in verschillende huidtinten, plus wit en zwart, is ontworpen om plat te liggen en ziet er naadloos uit (zodat hij ook werkt met zijdezachte stoffen) en biedt lichte lift en ondersteuning.

Lascana T-shirtbeha met doorzichtige bandjes en beugel

Lascana

Doorzichtige bh-bandjes kunnen een handig accent zijn voor een bruidsbeha. Hoewel je je bandjes nog steeds zoveel mogelijk wilt verbergen, kunnen doorzichtige bandjes ervoor zorgen dat een klein foutje niet in een fashion faux pas verandert. Onze favoriete bh met transparante bandjes is de Lascana T-shirtbeha met doorzichtige bandjes. Het heeft comfortabele en verstelbare, doorzichtige schouderbanden die niet in de huid prikken en langdurig op hun plaats blijven zitten. Naast wit en zwart is hij verkrijgbaar in vier huidskleuren.

Simone Perele Delice pure bh met beugel

Noordstrom

Een bruidsbeha is leuk voor ‘iets blauws’, zolang hij maar licht genoeg is om onder je trouwjurk te verstoppen. De Delice Sheer Underwire Plunge BH van Simone Perele is onze topkeuze voor deze categorie. Verkrijgbaar in een zeegroene tint, die lijkt op licht aquamarijn, waardoor de bh niet alleen mooi maar ook functioneel is. De ingebouwde beugel zorgt voor veel lift en vorm, terwijl de onthullende halslijn perfect past bij diepe bruidsjurken.

ThirdLove 24/7 klassieke strapless bh

DerdeLiefde

Third Love heeft een aantal uitstekende bh’s in een breed scala aan maten. Deze strapless bh, verkrijgbaar in cupmaten AA tot H en cupmaat 32 tot 44, is een must voor grote bustes. De voorgevormde bh biedt goede ondersteuning voor een strapless stijl en voelt flexibel aan op het lichaam zonder de goede pasvorm te verliezen. Omdat het geen bandjes heeft, is het een uitstekende optie voor de meeste trouwjurkstijlen.

Op Gossamer prachtig basic converteerbare strapless beugelbustier

Noordstrom

Veel trouwjurkstijlen passen goed bij bustier-bh’s, en onze topkeuze is deze converteerbare optie van On Gossamer. De strapless bh-top heeft een geweldige bedekking aan de voorkant en een meer open achterkant, zodat je je geen zorgen hoeft te maken of hij wel of niet zichtbaar zal zijn bij een lagere ruglijn. Bovendien wordt hij geleverd met afneembare bandjes, zodat je extra ondersteuning kunt toevoegen, afhankelijk van hoe deze bij jouw kledingstijl past.

Adore Me Bianca ongevoerde bh

Hou van me

Als je een mooie bralette onder je trouwjurk wilt dragen, maak er dan een prachtig lingeriesetje van. We zijn dol op de witte Bianca Unlined-set van Adore Me, met de perfecte mesh bralette-top en bijpassend mesh-ondergoed. De bh is verkrijgbaar in cupmaat A tot en met H en heeft een ondersteunende beugel die zorgt voor subtiele lift en vorm.

Waar je op moet letten in een beha voor bruiden

  • Comfort: Maragos benadrukt dat comfort van cruciaal belang is als het gaat om een ​​beha die bruiden bij hun trouwjurk kunnen dragen. Het is essentieel dat je je goed in je vel voelt, wat betekent goede ondersteuning, naadloze lijnen en geen knellende of hakende delen.
  • Ontwerp: Wat betreft je trouwbeha: ‘less is more’, zegt Maragos. “De beha mag geen invloed hebben op hoe de jurk bij je past of eruit ziet”, legt ze uit. Ga voor iets eenvoudigs dat goed past, op zijn plaats blijft en verborgen blijft bij je kledingstijl.

FAQ

  • “Als je lang en trots staat, neem dan een meetlint en wikkel het rond de plek waar je bh-lijn normaal gesproken zou zitten”, zegt Maragos. “Het is belangrijk om bij het meten geen beha te dragen en deze van voren naar achteren in een rechte lijn te houden.”

  • Maragos zegt dat je geen bh hoeft te dragen bij je trouwjurk en adviseert om dit tijdens het passen te bespreken. Als je dit doet, kun je verschillende opties uitproberen, waaronder een beha-loze outfit, totdat je je het meest op je gemak voelt. Maragos zegt dat cups in veel verschillende kledingstijlen kunnen worden genaaid als je zonder beha wilt gaan, maar toch wat dekking wilt. Je kunt ook zelfklevende tepelcovers proberen, die voldoende dekking bieden zonder de omvang van een traditionele beha.

  • “Ik stel voor dat je een aantal verschillende opties meeneemt, afhankelijk van de halslijn en de vorm van de jurk”, zegt Maragos. Dat gezegd hebbende, de beste bh voor het passen van trouwjurken is meestal een nude strapless bh of stickies.

Waarom bruiden vertrouwen

Schrijver Jessie Quinn is een door bruidsgeobsedeerde lifestylejournalist met een bachelordiploma in modejournalistiek. Bij Bruiden, geeft ze een stijldraai aan trouwdagmode en accessoires, en omvat alles van sprankelende diamanten accessoires tot dansvloerwaardige schoenen. Bij haar onderzoek naar de beste bh’s voor trouwjurken zocht Jessie naar comfortabele, functionele en ondersteunende opties met ontwerpen die passen bij verschillende halslijnen en stijlen van jurken. Nadat ze tientallen onderkleding had onderzocht, raadpleegde ze een bruidsmode-stylist en beperkte deze zich tot deze lijst met de beste bh’s voor bruiden.

  • Gabbi Maragos is een bruidsmode-stylist uit Chicago en oprichter van Get Dressed With Gabby.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *