24 herfstkleuren voor bruiloften 2023 – herfstkleurenschema’s voor bruiloften

24 herfstkleuren voor bruiloften 2023 – herfstkleurenschema’s voor bruiloften

Het kiezen van het kleurenschema voor uw trouwdag is geen grap. Ik bedoel, ik kan niet uit ervaring spreken, maar ik breng behoorlijk wat tijd door op Pinterest en heb het zelfs zonder ring aan mijn vinger moeilijk. Dus proost voor iedereen die midden in de huwelijksplanning zit, want wie wist dat het uitkiezen van tafelkleedgordijnen zo’n paniek kon veroorzaken?!

De bruiloftsbeurs van 2023 breekt feitelijk wereldrecords als het gaat om het enorme aantal bruiloften dat plaatsvindt, en volgens ~huwelijksgegevens~ is het zo dat 65 procent van alle bruiloften gepland is voor de zomer en herfst. Plus de populairste trouwdatum van dit jaar? Het is 23 september 2023. Dat klopt, herfstbruiloften zijn het populairste van alle feesten, dus er is enige druk om uw feest te laten opvallen. Of je nu A) je eigen huwelijk plant, B) fungeert als de beste MOH die de wereld ooit heeft gezien, of C) gewoon terloops trouwspullen vastzet voor je toekomstige grote dag terwijl je door Hinge swipet, wij staan ​​voor je klaar.

Hier zijn 24 prachtige herfsthuwelijkskleuren, met veel opties voor wanneer jij en je boe het halen officieel officieel.

1. Champagne

Ongeacht het seizoen, met een champagnekleurenschema kan het niet fout gaan. Het is de perfecte ~neutrale~ tint voor de herfst, en als je de boel een tandje hoger wilt zetten, voeg dan krachtigere accentkleuren toe, zoals zalm, roségoud of zelfs bordeauxrood als je daar zin in hebt.

2. Stoffig blauw en groen

Deze stoffige blauwe kleur was van groot belang voor het trouwseizoen in de lente van 2023, en het is duidelijk dat die trend zich gedurende de herfst voortzet. Het kleurenschema is het bewijs dat uw trouwdecoratie niet super matchy-matchy hoeft te zijn. Combineer dingen met verschillende tinten salie en blauwgroen, en geef je meiden dezelfde kleurbehandeling met een brede mix aan bruidsmeisjesjurken.

  3. Karamel en abrikoos

  De vroege herfst is echt het beste seizoen van allemaal, en deze combinatie van karamel en abrikoos is bedoeld voor alle hardcore PSL-liefhebbers die er zijn. Strooi wat abrikozentinten in uw bloemarrangementen, of weef karameltinten door uw briefpapiersuite.

  4. Zwart, bordeauxrood en paars

  Als rijke, diepe tonen de gewenste sfeer zijn voor je ‘ik doe’, mag ik je dan interesseren voor dit stemmige tafellandschap? Deze zouden geweldig passen bij een buitenbruiloft of een heel rustiek thema. Misschien heb je je bruidsmeisjes in bordeauxrood, bruidsjonkers in zwarte pakken en paarse accenten in het tafeldecor? Gewoon een suggestie.

  5. Gele tinten

  Luister naar mij: wie wil de zomerzon verliezen op je bruiloft? Niemand, dus laten we hier het beste van beide werelden hebben. Denk erover na om verschillende tinten geel te gebruiken om uw grote dag op te fleuren. Het vertegenwoordigt ook geluk, optimisme en hoop. Richt de aww. Oh! En de verschillende gele tinten passen ook bij de ~wisselende~ van de seizoenen.

  6. Zwart en wit

  Als je van een zeer klassieke en strakke look houdt, ga dan voor het zwart-witte kleurenpalet. Het straalt verfijnd en chic uit zonder overboord te gaan. Je kunt er ook creatief mee aan de slag door een vleugje diepe, donkere bloemen toe te voegen of een soort gouden sprankeling aan de mix toe te voegen. Er is geen manier om het verkeerd te doen met dit kleurenschema!

  7. Warme juweeltinten

  Ga voor romantiek met weelderige tinten aubergine, marsala en klaproos (ja, dat zijn hun echte namen). Vraag je bruidsmeisjes om een ​​jurk in een van die kleuren uit te kiezen, en ga voor een verder eenvoudige tafelsetting met donkerrode en paarse versieringen en bloemen.

  8. Diepgroen en wit

  Plan je een eek-het-bijna-winterbruiloft? Overbrug de seizoenskloof met weelderige tinten jagersgroen tegen een strak wit palet. Het beste voor een moderne binnenbruiloft kunnen bladaccenten worden toegevoegd aan tafeldecoraties, gangpadlopers en boeketten.

  9. Pompoen, salie en blos

  Leun helemaal de herfst in met een kleurenpalet dat past bij die waanzinnig prachtige, van kleur veranderende bomen. Dit schema is perfect voor een buitenbruiloft en brengt bladervibes in de dagelijkse looks van uw huwelijksfeest. Je kunt ook echte bladeren toevoegen als een speciaal tintje aan je taart en bewegwijzering.

  10. Rijke paarse tinten

  Koninklijk voelen? Combineer je prinsessenjurk-en-tiara-moment met een kleurenschema dat Meghan Markle waardig is. Ga all-in voor pruimen en aubergines en verwerk de rijke tinten in je briefpapier, bloemen en zelfs je kenmerkende cocktail (verse bessen, wie dan ook?!).

  11. Mosterd en natuurlijke groenten

  Ga nog een stapje verder met een chique tint stoffig geel. De kleur is het beste geschikt voor een industriële locatie en kan worden gevierd met zonnebloemen, bruiloftsoutfits en briefpapier. Combineer het dan met superverzachtende groenten.

  12. Marine en goud

  Ga voor klassiek met tijdloze tinten marineblauw en goud. Zet de sprankelende toon met uitnodigingen van goudfolie en save-the-dates, en voeg nog meer vergulde accenten toe aan marineblauwe naamkaartjes en bewegwijzering. (Niemand zei dat vallen niet glamoureus kon zijn, bb.)

  13. Merlot, perzik en salie

  Een rustieke heisa gooien? Kies voor een prachtige perziktint, in balans met dieprode en natuurlijke groene tinten. Het complementaire trio kan in boeketten en centerpieces worden gegooid, en je kunt zelfs accenten toevoegen van, weet je, echt perziken en salie in je doorgegeven apps en cake (en natuurlijk kun je echte Merlot krijgen, vooral als je een bruiloft in een wijngaard doet).

  14. Boysenbes en wit

  Wil je de beste kleuren die jouw unieke jurk accentueren? Deze diepe tonen zullen die witte lewk laten knallen. Bovendien zijn ze zo veelzijdig dat je je bruidsmeisjes ook hun jurken kunt laten mixen en matchen als je dat wilt.

  15. Smaragd en roze

  Het roséseizoen is het hele jaar door, weet je. Breng groen in elke aanraking van uw bruiloft (oh ja, opladers met bloemenprint) en voeg delicate dahlia’s toe aan boeketten voor een romantisch gevoel. Je kunt het hele bloementhema in de herfst ook op peil houden met een fluweelzachte groene tafelloper.

  16. Zeeblauw en klassiek kastanjebruin

  Beeldt u zich de zeebries in uw sluier in terwijl u zegt: “Ik doe”? Deze donkerdere oceaansitch is misschien ideaal voor jou, vooral als je eind september een levendige huwelijksdatum hebt. Neem de blauwe tinten mee naar al uw briefpapier en tafelaankleding, en bewaar de kastanjebruine voor boeketten, stropdassen en bruidsmeisjes.

  17. Jagergroene en blozende tinten

  Ben jij het type dat fellere kleuren uit de weg gaat, maar geen genoegen wil nemen met gedempte tinten? Hier is een super mooie middenweg voor jou. Het zorgt voor een perfecte kleuraccent die nog steeds bij het seizoen past.

  18. Helder oranje en dieprood

  Levendige toon waar mensen blij van worden! Dit kleurenpalet werkt feilloos samen, en deze tinten passen echt bij elk pompoen-/herfstbladdecor dat je misschien wilt gebruiken. Dit zijn ook enkele geweldige kleuropties voor bruidsmeisjesjurken en bruidsjonkersaccessoires. Hé, als je voor herfstbruiloftsvibes gaat, waarom ga je dan niet all-in?

  19. Grijs en wit

  Dit schema leunt absoluut aan de koelere kant van het spectrum, en dat maakt het zo speciaal. Je kunt het toevoegen aan de boeketten en het beste is dat het veelzijdig is, of je nu voor een industriële look gaat of meer voor een romantische balzaalbruiloft. Deze sfeer is zo klassiek en elegant dat het zeker een verfijnd element aan het hele evenement zal toevoegen.

  20. Verbrand oranje en ivoor

  Op zoek naar een match made in de herfsthemel? Het zijn deze tinten en jouw herfstbruiloft. Het gebroken wit zal het hoofdevenement (de bruid obvi) aanvullen zonder te veel af te leiden van de jurk. En hoewel de naam Burnt Orange niet echt klinkt als de prachtige kleur die het is, is deze toon alles!

  21. Roest

  Dat is het. Dat is de kleuromtrek. Gooi de roestige rode tinten, de roestige sinaasappels en de roestige gele tinten bij elkaar en je zult getuige zijn van een prachtige herfstcohesie. Denk: het veranderende gebladerte rond eind september, en je hebt je inspiratie.

  22. Marineblauw en wit

  Houd je niet van het idee om wat nautische sfeer in de mix te injecteren? Dit geweldige duo zou eerlijk gezegd elk moment van het jaar werken, maar het gebruik ervan tijdens de herfst is bijna een knipoog naar de komende wintermaanden zonder dat je je te geforceerd voelt. Dat gezegd hebbende, zou het zeker goed kunnen werken voor een bruiloft in de late herfst, zoals eind november!

  23. Smaragd en cranberry

  Deze combo is een prachtige knipoog naar de feestdagen. De diepte van beide tonen is magnetisch, en je kunt klassieke rode rozen in je arrangementen opnemen om de romantische sfeer te versterken en toch gelijke tred te houden met het grotere geheel.

  24. Chartreuse en wit

  Deze reeks is perfect geschikt voor bruiloften die plaatsvinden in het grijze gebied van begin september – weet je, wanneer iedereen zich nog vastklampt aan de allerlaatste overblijfselen van de zomer en ze nog niet helemaal klaar zijn om los te laten? Oftewel, al die bruiloften die plaatsvinden tijdens Labor Day Weekend. Een palet als dit vat perfect de seizoensovergang samen, zonder *te* veel te leunen op helderdere tonen die alle bruiloften in juni in beslag namen.

  Portretfoto van Megan Uy

  Megan Uy is associate shopping editor bij Kosmopolitisch, waar ze zoekt naar de beste producten op het gebied van mode, huis, beauty, seks, cadeaus en meer, zodat jij dat niet hoeft te doen. Als ze niet voor de site schrijft, zorgt ze voor coole en trendy inhoud voor de modesectie van het gedrukte tijdschrift. Ze werkt sinds 2019 bij het merk (toen ze nog een klein redactielid was), en ze heeft ook geschreven voor Heerlijk, Huis MooiEn Mensen. Volg haar op Instagram voor wat BTS van het leven van de redacteur en chaotische NYC-inhoud. Voel je ook vrij om haar aan te spreken als je ooit de waanzin van TikTok wilt bespreken.

  Portretfoto van Annabel Iwegbue

  Annabel Iwegbue is assistent-redacteur bij Kosmopolitisch waar ze zich vooral bezighoudt met lifestyle en mode. Voordat je lid wordt Kosmos, ze deed verslag van entertainment Harper’s Bazaar, The Knockturnal, En Zwarte film. Ze komt oorspronkelijk uit Charleston, South Carolina, en is momenteel gevestigd in Brooklyn, New York. Ze heeft een BA in journalistiek en filmstudies behaald aan de New York University. Je kunt hier een deel van Annabel’s werk bekijken en haar ook vinden op Instagram en Twitteren.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *