Commentaar organisator van een ecologisch verantwoordelijk huwelijk zonder de planeet te ruïneren?

Commentaar organisator van een ecologisch verantwoordelijk huwelijk zonder de planeet te ruïneren?

Als u op de hoogte bent van het plan, is het mogelijk dat dit mogelijk is. U kunt kiezen uit kleding, decoratie, gewoon prestataires en cadeaux… U kunt op 7 manieren kiezen voor een onvergetelijke ceremonie en respect voor het milieu.

Terwijl de vakbondsmilitairen de celebrées en parmi de ceremonies toejuichen, sommige paren kiezen voor een keuze huwelijk eco-verantwoordelijk. Het type duurzame en duurzame manier van ondernemen is vooruitstrevend voor een plus mogelijke ecologische impact. Deze toegift faut-il savoir s’y prendre pour organizer un huwelijk groen. Als u niet meer wilt sparen als u begint, dan is het tijd dat u op tournee gaat, maar er zijn 7 raadgevingen die u van dienst bent.

Raad nr. 1: de keuze voor een milieuverantwoordelijke onderneming

Als u een keuze maakt uit een bruidsjurk en een toekomstige mariagekostuum, zijn er verschillende opties die u kunt gebruiken in een ecologisch verantwoorde stap. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de sites of de boetieks die dit voorstellen locaties de tenues de cérémonie (Lokka Mariage Paris, Une Robe Un Soir, Dream Dress, enz.), of eenvoudigweg kiezen voor la tweede hoofd. Dans des friperies en dépôts ventes, u kunt de prijzen voor kleine prijzen, parfois de grandes marques, behalen. De même pour les accessoires (bijoux, voile, traîne, boutons de manchette, enz.). Als je een maritiem boeket hebt, stel je dan voor dat je een bloemencompositie hebt met een deel van de fleurs van het seizoen, en giet een boeket met fleurs, die de hoogste kwaliteit van de temperatuur en een mooie decoratie après-jour J. Als je een slechterik bent, kun je je eigen ding doen, kies voor een huwelijksjurk eco-verantwoordelijk:

Balzac Paris et sa collectie Mariage eco-verantwoordelijk

La collectie Mariage de la marque Balzac Paris is 100% eco-verantwoordelijk, de fabricage is gewoon een keuze uit de matières. Het grote aantal maritieme kledingstukken is 100% Frans en realistisch in de Europese Unie. Zeker, het is een realistisch deel van de naïeve vezel, een innovatieve en verantwoordelijke vezel die een herplanter toestaat die een van de meest gebruikte of sorona is, die nylon en maïszetmeel vervangt. Het gewaad presenteert een afbeelding op model nr. 16, in een rode kleur en kost een prijs van 320 euro.

robe-de-mariee-n°16-balzac-paris
Robe de mariée nr. 16 ecru Balzac Paris © Balzac Parijs

La créatrice Marielle Maury

La créatrice de robes de mariée, Marielle Maury Stel je de eco-verantwoordelijken, de biologische en natuurlijke materialen voor. Elke dag met het doel van de beperking van de limiet, stelt u een eigen badkamer voor aan uw transformator-transformator voor de verslaggever ensuite, in een andere context. Le mode présenté ci-dessous fait partie de la nouvelle collection 2024, intitulée Cosmos.

Robe-de-mariee-ecologisch verantwoord-Marielle-Maury
Robe de marièe Marielle Maury, collectie Cosmos © Marielle Maury

La créatrice Christelle Vasseur

De eco-verantwoordelijkheid gaat voorbij aan de keuze van de keuze Gemaakt in Frankrijk. Christelle Vasseur een obtenu la-certificering Origine Frankrijk Garantie. Het is niet zo dat de Franse banketbakkersroom in het atelier van Bordeaux wordt gemaakt, maar de matières die in Frankrijk worden gekozen, bij de Franse fournisseurs, als de dentelle de Calais. Sommige kledingstukken zijn gemaakt op maat en op het commando, maar er is geen sprake van overtollige voorraad en uitvindingen. Het materiaal wordt niet gebruikt als service voor de andere collecties. Elle stelt zich de uitnodigingen voor. Het model presenteert ci-dessous als de naam Lys, en wordt verkocht voor een deel van 5.200 euro.

robe-de-mariee-lys-christelle-vasseur
Robe de mariée sur-mesure Lys, Christelle Vasseur © Christelle Vasseur

Huwelijkslingerie Laure de Sagazan

Côte lingerie-ethiek voor de mariées, u kunt uw geluk beproeven bij Laure de Sagazan. Voor recycler met afval- en dentelle-details, de créatrice en het idee van de transformator lingerie de mariage eco-verantwoordelijk. Het resultaat: de culottes en een ensemble van korte broeken, parfaits voor het laatste deel van de nacht, en wat misschien ook gebeurt in de loop van de tijd. Des delicatesse en elegante stukken, en dat is een plus een verlovingsethiek en ecologie!

Raad nr. 2: een natuurlijke en Chinese decoratie

Qui dit huwelijk eco-verantwoordelijk, dit is een unieke referentie aan de natuur! Votre thema van het huwelijk Je kunt een inspiratiebron of een paar nuances zijn: de natuur van het huwelijk, champêtre, bohème, vintage, huwelijk op de berg… Je kunt je voorstellen aan een kader en een conducteur die de ceremonie doet. Si vous faites le choix d’un huwelijkskarakter (dan een landhuis, een prairie, enz.), u kunt profiteren van grote ruimten en natuurlijke verlichting. De fleurs en planten van nature is het een plaats voor uw huwelijksdecoratie, en u kunt zich inschrijven voor uw huwelijk in een démarche eco-verantwoordelijkchoisissez-les de saison !

De karakteristieke decoraties van vintage huwelijken, bohemien of encore champagnes die maritiem tot merveille zijn met de ecologie die op tournee gaat mobiel en des Chinese voorwerpen, gerecycled of opnieuw ingericht DIY giet een effect van meer tendensen! Hoeveel cadeaus voor de uitnodigingen, het bedenken van kleine attenties met alle mogelijke toepassingen en personalisatie, bijvoorbeeld de mini-confiturepotten, de regio, de kleine bougies of de lokale fabrieksartikelen, enz.

© ruslanshramko-123RF

Dan is de maat die mogelijk is, voor le herhalingen van het huwelijk, geniet van het privilege van de seizoensproducten, de productielocaties. U kunt een eigenschap hebben die de belangrijkste taak is van de belangrijkste ambachtslieden, die kwaliteitsproducten, smaak en parfois met een goede prijs cultiveren. Ensemble en selon vos goûts, het is mogelijk om een ​​seizoensmenu te gebruiken.

Raad nr. 4: een lijst met duurzame cadeaus voor de mariés

Als u terugkijkt op een van de voorwerpen die u tijdens uw huwelijk gebruikt, denk dan eens aan een bedrag bereid een huwelijkscadeaulijst voor, à partager à vos conviveert. Giet cela, gebruik la methode BISOU. Het idee: het cadeau is niet meer nodig (B), het is onmogelijk om aandacht te besteden aan de keuze van vergelijkbare voorwerpen (S), en een aandacht te schenken aan de oorsprong ervan (O). Zonder oublier, de verificatie van het gebruik (U): allez-vous l’utiliser souvent ?

Raad N°5: een cortège de mariés ecolo

Tijdens een huwelijk kunnen de verhuizingen in uw omgeving bepaalde problemen opleveren op een bepaald ecologisch punt. Om de drempel te beperken, is uw ontvangstplaats toegankelijk voor openbaar vervoer (bus, tram, trein…) en informeert u over uw uitnodigingen. Als het geval niet zo is, stel dan voor dat u een eerlijk samenleven met plusieurs krijgt.

Raad nr. 6: vervang de traditionele lancer de riz

Voor het vervangen van de riz jeté devant la mairie, l’ADME (Agence de la transition écologique à Paris) conseille aux invités de lancer des fleurs des champs jij des confettien 100% biologisch afbreekbaar, faits à partir de fleurs sechées. Après, jullie mogen de geluksmomenten van de mariés beleven: faire des bulles de savon, faire one haie d’honneur en applaudir les jeunes mariés, tout simplement.

Raad nr. 7: keuze uit huwelijksvoorstellen

De huwelijksvoorwaardelijkheden s’impliquent de plus en plus en termes de respectieve prestaties van het milieu met het doel om de vermindering van uw werkgeverskoolstof te verminderen. U kunt geen keuze maken uit verschillende alternatieven, maak een uitvindersensemble!

Als u een prestataire prijs heeft, kunt u uw bonheur du côté du salon du mariage, Wild bruiloftsfestival, à Straatsburg. Het evenement hoeft niet te worden samengesteld waar de exposanten zich op een respectvolle plaats bevinden démarche “milieuvriendelijk” (Elsa Gary, nomade uit de keuken, papeterie en foto’s…). Sinds 2019 is een bruiloftsbrocante voorgesteld. Elle laat je mariés de decoraties gebruiken die door onze unie worden gebruikt. Informatie op www.wildweddingfestival.com.

  • ADME (Agence de la transition écologique à Paris), communiqué “Mariage éco-responsable, c’est mogelijke”: https://www.google.com/url?sa=j&url=https%3A%2F%2Fagirpourlatransition.ademe. fr%2Fparticuliers%2Fconso%2Fmariage%2Fmariage-eco-responsable&uct=1651479109&usg=nLEd7URSTKQXyZgX2qxgjKlwWK8.&opi=73833047&source=chat

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *