Goedkope huwelijksdecoratie – ideeën om met uw eigen handen te maken

Goedkope huwelijksdecoratie - ideeën om met uw eigen handen te maken

Bent u verloofd en bent u van plan uw liefde officieel te bezegelen door in de komende maanden te trouwen? Gefeliciteerd ! De huwelijksceremonie en plechtige receptie georganiseerd ter ere van deze unie zullen een van de meest memorabele gebeurtenissen in uw leven zijn! Je kunt waarschijnlijk niet wachten om een ​​stel vrienden uit te nodigen zodat iedereen deze speciale dag met jou kan vieren? Helaas hebben we geen onbeperkte financiën en moeten we rekening houden met bepaalde onaangename maar onvermijdelijke budgettaire beperkingen. We zullen het aantal gasten dus wat moeten terugdringen… Wat als we op andere manieren de kosten verlagen, bijvoorbeeld door te kiezen voor goedkope trouwdecoratie? Beter nog: als je het zelf maakt?

Goedkope en opvallende trouwdecoratie? Onmogelijke missie!

originele, goedkope ideeën voor huwelijksdecoratie om zelf te doen

Wees gerust, goedkope trouwdecoratie betekent niet noodzakelijkerwijs dat u een compromis moet sluiten op het gebied van de esthetiek. In feite zijn de creaties die wij voor u hebben geselecteerd veel aantrekkelijker dan de meeste in massa geproduceerde decoratieve artikelen. Uiteindelijk kan geen enkele import uit China de charme van een handgemaakt item evenaren, toch?

goedkope bruiloft decoratie honingraat papieren ballen bijennest

Of u nu de receptie in een restaurant of buiten plant, in de volgende paragrafen vindt u ongetwijfeld uw ideale, voordelige huwelijksdecoratie. Om in het midden van tafels te plaatsen of om buiten aan de takken van een boom te hangen, onze voorstellen zijn gevarieerd! Profiteer ervan en kruip in de verantwoordelijke, maar ook leuke rol van een professionele decorateur… al is het maar voor één dag.

Goedkope bruiloft middelpuntdecoratie

landelijk bruiloft middelpunt nobre schoolbord

Tafeldecoratie is een van de belangrijkste elementen van de algehele stijl van uw speciale dag. Het goede nieuws is dat u dit onderdeel eenvoudig kunt aanpassen zonder veel geld uit te geven. Logischerwijs geldt dit nog meer als het gaat om bohemien, kust- en landelijke chique decors. Hier is bijvoorbeeld een middelpunt gemaakt van een boeket gipskruid in een vintage pot in plaats van een vaas. De set wordt gecompleteerd door een mooie lantaarn van glas en metaal en een klein schoolbord op een standaard om het nummer van de tafel aan te geven. Met voordeel zijn al deze vondsten verkrijgbaar op de rommelmarkt!

goedkope bruiloft decoratie middelpunt vazen

Wat vind je van deze hortensiaboeketten en vooral van hun prachtige vazen ​​met metallic patronen? Ze zijn perfect voor een chique feesttafel, maar ze zijn waarschijnlijk designer en ontzettend duur, toch? Integendeel, de vazen ​​worden met de hand gemaakt, in ongeveer vijf minuten en kosten slechts een paar euro per stuk!

tutorial vazen ​​middelpunt metallic stickers

Om ze te maken heb je alleen een transparante glazen vaas in een cilindrische vorm en enkele stickers met metallic effect nodig. Deze gouden of zilveren bladeren met verschillende patronen zijn verkrijgbaar in winkels met één prijs. Trouwens, zelfs een gewoon waterglas kan de rol spelen van een kleine vaas, wat zuiniger is.

Hoe je goedkope vazen ​​in het middelpunt van een bruiloft kunt maken

Deze goedkope huwelijksdecoratie is zo eenvoudig dat het niet eens nodig is om de fasen van de vervaardiging ervan te beschrijven. Je meet eenvoudig de omtrek en hoogte van de vaas om te bepalen welk formaat sticker je nodig hebt, knipt het vel op deze afmetingen en plakt het op de gewone vaas. Alstublieft !

goedkope bruiloft decoratie idee middentafel originele vaas

Het hanteren van een artistieke benadering is ook belangrijk…

goedkope bruiloft decoratie karaffen vazen ​​hangen

Dan ben je op zoek naar decoratie-ideeën om ergens buiten op te hangen, dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Wat dacht je van deze boeketten met schattige wilde bloemen die we op een ongebruikelijke manier tentoon hebben gesteld? Wie zegt dat bloemenvazen ​​op tafel horen?

goedkope bruiloft decoratie karaf vaas bloemen

Als je ze wilt nabootsen, zorg dan dat je een paar flessen met wijde hals, een spoel sisaltouw (of een ander soort natuurlijke vezel) en natuurlijk wat bloemen naar keuze klaarmaakt. Uw gasten zullen blij zijn om te ontdekken dat u uw decoratie boven de tafel kunt hangen in plaats van deze in het midden te plaatsen!

goedkope bruiloft decoratie dennenappel papieren lantaarns

Ah, deze dennenappellantaarns in perzik, oranje en geel zijn echt prachtig! Maar wist je dat je ze met je eigen handen kunt maken door een oude bolvormige lantaarn die je niet meer leuk vindt te ‘recyclen’? Om dit te doen, knipt u eenvoudig rondjes uit vloeipapier in de kleur van uw keuze en overlapt u deze van onder naar boven over de lampenkap, zodat deze volledig bedekt is. Dat is alles !

Decoratie van papieren lantaarns om aan de bovenkant van de partytent te hangen

goedkope papieren lantaarns voor huwelijksdecoratie hangen feesttent

Goedkope huwelijksdecoratie-ideeën in honingraatpapier

goedkope bruiloft decoratieve objecten honingraatpapier bijennest

En aangezien we het hebben over goedkope huwelijksdecoratie op basis van volumineuze ballen, moeten we koste wat het kost de honingraatpapieren ornamenten noemen die honingraten worden genoemd. Je associeert ze waarschijnlijk met de verjaardag van een kind, maar eigenlijk zijn deze items ook prima geschikt voor de grote dag.

goedkope bruiloft decoratie honingraat papieren ballen bijennest

Behalve dat u ze boven de hoofden van uw gasten hangt, kunt u ze ook op de grond plaatsen, zodat u een romantisch hoekje creëert waar het bruidspaar, getuigen en andere gasten mooie foto’s kunnen maken. Als ze groter zijn of als er veel zijn, creëren deze honingraatballen meteen een “wauw!”-effect. “.

goedkope bruiloft middelpunt ballen honingraatpapier bijennest

Aan de andere kant, als de honingraatpompons bescheidener van formaat zijn, kun je een tafelstuk of zelfs een tafelloper helemaal in het oog springen. Match de kleuren met de rest van je decoraties en je krijgt een samenhangend ontwerp, rechtstreeks uit een decormagazine.

Niets goedkoper dan ballonnen…

goedkope bruiloftsdecoratie veelkleurige ballonnen

Dit is een verrassend idee dat je niet zou verwachten voor een chique landelijke bruiloft. De reden is dat het kleurenpalet van landelijke partijen normaal gesproken min of meer gedempt is. Hier hebben we daarentegen opblaasbare heliumballonnen in een breed scala aan goed verzadigde kleuren. Het is geweldig en het kost geld!

goedkope bruiloft decoratie transparante ballonnen confetti

Het versieren van de ontvangsthal met grote, heldere ballonnen gevuld met confetti is een andere redelijke en indrukwekkende 2-in-1-aanpak. Uiteraard moet je ze eerst met helium vullen, tenminste als het je doel is om ze in de lucht te laten zweven. In het bovenstaande voorbeeld hebben we ook kwastjes toegevoegd die overeenkomen met het algemene kleurrijke thema.

goedkope bruiloft decoratie hoepel ballonnen groene tinten

Trouwens, fantastische ballonbogen zijn niet alleen bedoeld voor het versieren van babyborrels, babyverjaardagen, enz. Ze kunnen er zelfs heel chic uitzien, zolang ze maar op de juiste manier worden uitgevoerd. Bekijk daarom de onderstaande video en ontdek hoe u eenvoudig uw eigen kunt maken.Decoratie met talrijke ballonnen in het warme bereik voor een fotosessie zonder valse noot

goedkope bruiloft decoratie idee ballonnen kleuren

Plantenhoepels zijn momenteel super trendy

goedkope bruiloft decoratie bloemrijke hoelahoephoepels

Slingers en ballonbogen zijn niet het enige dat populair is op het gebied van decoratieblogs. De afgelopen maanden hebben we een rage gezien voor plantaardige hoepels! Ja, je leest het goed, dit zijn dezelfde voorwerpen die we gebruiken in het hoelahoepspel, maar deze keer: versierd met bloemen en groene bladeren. Hier zijn enkele foto-ideeën om ze goed te gebruiken:

Voor de kleinste versieringen kunt u bloemistenhoepels gebruiken

goedkope bruiloftsdecoratie bloemrijke plantenhoepels

Bruiloft welkomstbord in de vorm van een hoepel gemaakt van eucalyptusbladeren

goedkope bruiloft decoratie hoepel hoelahoep eucalyptusbladeren

Goedkope ideeën voor huwelijksdecoratie gemaakt van papier

goedkoop bruiloftsdecoratiepapier pastelkleuren origami

We hebben eerder gezegd dat er niets betaalbaarder is dan opblaasbare ballonnen… We moeten onze uitspraken corrigeren omdat papieren decoraties tot de meest economische behoren die we ons kunnen voorstellen. Bovendien zien deze bloemen, kokosnoten, harten en kraanvogels er zo dromerig en delicaat uit dat het moeilijk is om onverschillig te blijven bij het zien ervan.

De tinten van deze volumineuze geometrische papieren figuren zijn perfect op elkaar afgestemd

goedkope bruiloft decoratie tafel geometrische figuren origami

Naast de ideeën voor de bruidtafel en de gastentafels bieden we ook decoraties voor de stoelen, een variatie op een zeer creatief tafelplan, totaal chique en schokkende plaatskaarten en landelijke trouwkaarten die dromen doen dromen. Geniet ervan in de galerij die volgt!

Origami-kraanvogels worden geassocieerd met gezondheid, een lang leven, liefde en geluk

goedkope bruiloftsdecoratie gekleurd papier origami kraanvogels

Origineel, goedkoop idee voor huwelijksdecoratie: origami kraanslingers

goedkope bruiloft decoratie origami kraanvogels hangen tafel

Je kunt ook de kerkbanken in de kerk versieren!

goedkope bruiloft decoratie kerkbank origami kraanvogels

Goedkope bruiloftsdecoratie-ideeën voor stoelen

goedkope bruiloft decoratie stoelenlinten

Enkele linten in frisse kleuren blazen de ruimte meteen nieuw leven in en maken het feestelijk

goedkope bruiloft decoratie stoelen veelkleurige linten

Goedkope decoratie gemaakt van jutelinten en een paar takjes gipskruid

goedkope bruiloft decoratie gypsophila jute stoelen

Fijne eucalyptusblaadjes zijn momenteel DE decortrend!

goedkope bruiloft decoratie stoelen witte stof eucalyptusbladeren

Zinken emmers gevuld met baby’s adem voor een ongeëvenaard landelijk chic decor

goedkoop bruiloftsdecor ceaux zinkgypsophila

Werk met wat je hebt: bruiloftszitplannen met afgeschuinde spiegels

goedkope trouwtafelplan spiegels met afgeschuinde randen

Goedkope en zeer stijlvolle trouwkaarten in zwart papier en bloemen

goedkope trouwplaatsmarkering zwarte papieren bloemen

Papieren placemat als goedkope en chique envelop voor huwelijksuitnodigingen

goedkope papieren envelop voor huwelijksuitnodigingen

Gebruikte bronnen: thecraftpatchblog.com

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *