inspirerende doe-het-zelftrends om te kopiëren

inspirerende doe-het-zelftrends om te kopiëren

Of u nu een glamoureus feest voor 300 personen geeft of een intieme micro-bruiloft met vrienden, er zijn genoeg manieren om de kosten laag te houden zonder concessies te doen aan de schoonheid en pracht van uw thema-ornamenten. Van grote, ingewikkelde centerpieces tot kleine doe-het-zelf-projecten, u kunt uw persoonlijke stempel drukken op het zomerse bruiloftstafeldecor en indruk maken op uw gasten. Kijk voor inspiratie naar de laatste trends!

Zomerse trouwtafeldecoratie om zelf te maken als combinatie van persoonlijke creativiteit en zomerse sferen

diy bruiloft tafeldecoratie met bloemen en fruit

Ben je de traditionele decoratie beu? Maak je geen zorgen, je bent zojuist een overvloed aan ideeën tegengekomen als het gaat om het opfleuren van het middelpunt van je ontvangsttafels. Er zijn eindeloze manieren om de zomer tot leven te brengen, waarvan de magie meestal in het middelpunt ligt. Een helder of zonnig kleurenpalet doet denken aan de zonnige kant van het seizoen, maar wees niet bang om ook te kiezen voor een reeks meer gedempte tinten om te spelen op de zachtere kant van warme dagen. Wit, subtiel roze en taupe kunnen de serene, rustige elegantie nabootsen die zich nestelt in het gouden uur wanneer u aanschuift voor het formele diner.

De textieltafelloper is uit de mode

Boheemse bruiloft tafeldecoratie palmbladeren

U kunt de stof zelfs veranderen om de stijl van de dag nauwkeuriger weer te geven, met een bloemenslinger in lichtere kleuren voor een natuurlijke buitenbruiloft of met weelderig groen voor de eenvoud.

Bruiloft tafeldecoratie met natuurlijke bloemen

landelijke bruiloft tafeldecoratie tafelloper in verse bloemen

Bevestig takken en stengels van seizoensplanten – denk aan bezemsteel- of magnoliabladeren – en maak takjes van verschillende lengtes die je op elke tafel kunt gebruiken. Van sporen van mos en klimop tot eucalyptusstelen, biezen van olijftakken en bloemblaadjes: spectaculaire tafellopers belasten het huwelijksbudget niet. Kies eventueel een stand die het beste past bij de stijl en het thema van uw feest en slinger deze kunstig over de tafels voor een professionele presentatie.

Eenvoudige inspiratie voor een trouwtafeldecoratie

bruiloft decoratie feestelijke tafel diy tafelloper groen

Arrangementen met verse bloemen en diverse planten

bruiloft tafeldecoratie natuurlijke bloemen

Op zoek naar een meer onverwachte look? Kies voor iets dat doet denken aan een warm klimaat en een vleugje helderheid, zoals wilde bloemen op een berghelling of tropisch groen. Hoewel bloemen en bladeren een gemakkelijke manier zijn om sprankeling toe te voegen aan de centerpieces van een zomerse bruiloft, zijn er tal van andere manieren om een ​​vleugje helderheid toe te voegen.

Bruiloft tafeldecoratie met gedroogde bloemen

bruiloft tafeldecoratie idee zomer gedroogde bloemen

Zet in kleine vazen ​​een handvol van je favoriete bloemen die gemakkelijk toegankelijk zijn, zoals rozen, hortensia’s en gipskruid. Zorg ervoor dat je een scherpe bloemenschaar of tuinschaar bij je hebt, je handen zullen je dankbaar zijn! Probeer het bij slechts één soort bloem te houden. Eén steel per container heeft een charmante uitstraling voor een eclectisch tafellandschap.

DIY natuurlijke bruiloftstafeldecoratie

decoratietafel bruiloft zomer originele terrariumplant

Wie houdt er niet van potplanten? Het perfecte doe-het-zelf-project voor de tafeldecoratie van uw zomerbruiloft bestaat uit het gebruik van een originele container en het planten van mooie bloemen of kruiden om een ​​ecologisch en economisch middelpunt te creëren. Potplanten geven een verfrissend, aards tintje aan meer conventionele bloemstukken. Bovendien kunnen ze na de viering in uw huis of tuin blijven wonen, als souvenir van de grote dag. Plant bijvoorbeeld verse basilicum en madeliefjes in eigenzinnige retro blikjes om een ​​vleugje kleur toe te voegen. Weet echter dat eenvoudig terracotta nog steeds het toppunt van rustieke elegantie vormt.

Eucalyptus is overal verkrijgbaar en biedt een grote verscheidenheid aan soorten. Het is het meest vertrouwde groen als het gaat om huwelijksdecoratie. Afhankelijk van het soort tafels dat u voor de receptie heeft gekozen, kunt u losse takjes leggen, een slinger maken of een krans van takken rond drijfkaarsen vormen.

bruiloft tafeldecoratie natuur chique cactus in pot

Breng de woestijn direct op tafel met miniatuurcactussen! Perfect voor een Boheems stel. Je kunt deze trend personaliseren door minipotten van welke soort dan ook, van cactusvijg tot Peruaanse appel, tussen kaarsen en metalen serviesgoed te plaatsen voor een ultramodern ontwerp.

bruiloft tafeldecoratie gedroogde bloemen onder bel

Wil je een klein doe-het-zelf-avontuur? Creëer unieke arrangementen in grote bellen voor een bos- of tuingeïnspireerd feest. Ga nog een stapje verder door kleinere belletjes op de tafels te gebruiken voor iets onverwachts.

Palmblad-centerpieces combineren kust- en klassiek met een vleugje modern. Terwijl de bladeren zelf een strandachtige energie hebben, balanceren de witte bloemen en glazen vazen ​​het effect met eigentijds design.

bruiloft tafeldecoratie natuur pampasgras diy

Biologische elementen zijn deze zomer erg populair, waarbij pampagras voorop loopt. Breng een bohemien sfeer naar een bruiloft aan zee met centerpieces met deze magische plant, boterbloemen, perziken en blozende bloemen. Vrouwelijk en flirterig, dit lange middelpunt kan pastelkleurige bloemen en groen combineren met een vleugje natuurlijk gekleurde stengels.

Romantische zomerbruiloft tafeldecoratie

bruiloft tafeldecoratie pastelkleurige bloemen en zand

Deze centerpieces met bloemen en zand zijn gewoonweg verbluffend. Ze brengen zowel eenvoud als romantiek op uw receptie. In dit doe-het-zelf-project kun je ook kunstbloemen gebruiken.

Chique natuur bruiloft tafeldecoratie

bruiloft tafeldecoratie eucalyptus terrarium en geode

Glazen arrangementen, zoals terraria, voegen een uniek tintje toe aan uw interieur, of ze nu gevuld zijn met luchtplanten of levend groen. Zoek naar een verzameling containers om zelf te vullen voor een volledig persoonlijke look.

Unieke plaatskaarten en tafelnummers

diy zomer bruiloft decoratie zeeschelp plaatskaarten

Plan je een rustiek feest? Houten blokken gekleurd in een kleur naar keuze zijn voor iedereen een relatief snel en eenvoudig project! Gebruik ze als een manier om tafelnummers te identificeren.

maak plaatsmarkeringen van kiezelstenen voor tafeldecoratie op een bruiloft

Plaatskaarten lenen zich inherent voor een doe-het-zelf-project. Je kunt vrijwel elk voorwerp gebruiken dat bij het thema past, zolang je er maar op kunt schrijven of er een kaart in kunt bewaren – van bladeren en stenen tot kristallen en oesterschelpen.

Landelijke bruiloft tafel decor idee

diy servethouder tafeldecoratie voor bruiloften

De aanwezigheid van fruit in het decor van een zomerse bruiloftstafel wordt een belangrijke trend

trendy decor bruiloft zomer tafelfruit

Receptietafels worden steeds vaker overspoeld door een exotische trend: centerpieces met fruit. Sommige paren kiezen ervoor om de bloemen ten gunste van zichzelf te laten vallen, terwijl anderen er de voorkeur aan geven beide elementen in hun decor op te nemen. Hoe dan ook, het lijkt erop dat deze twee soorten paren op de goede weg zijn. In combinatie met weelderige bloemen kan vers fruit het natuurlijke ontwerp van een middelpunt verrijken en de schoonheid van elke bloem vastleggen.

buiten bruiloft tafeldecoratie met fruit

Perfect voor een zomerbruiloft; het verwerken van gesneden fruit in het tafellandschap is een feilloze doe-het-zelfzaak, ongeacht je budget! Bovendien is het een goedkope manier om dimensie, textuur en kleur toe te voegen, en om de compositie van de tafel visueel aan elkaar te koppelen.

versieren zomer bruiloft tafel ananas

Plant u een zomerbruiloft op een zonnige locatie? Het versieren van de tafel met ananas vereist weinig tot geen voorbereiding vooraf, afgezien van de aanschaf, voor een snelle en kitscherige voorbereiding op de ochtend van de grote dag.

diy eenvoudige bruiloft tafeldecoratie met fruit

Hoe je ze ook snijdt, het gebruik van citrus is een geweldige manier om het feest op te fleuren. Garneer vazen ​​van helder glas met dikke of dunne plakjes citroen, limoen of zelfs sinaasappel, of bewaar ze heel en vul de bakjes tot de bovenkant.

Geodes geven een vleugje luxe aan feestelijke decoratie

DIY zomer bruiloft tafeldecoratie geode tafelnummer

Geodes, stenen en kristallen zijn momenteel een van de populairste trends in de trouwwereld. Deze prachtige stenen kunnen gemakkelijk worden verwerkt in elke stijl van zomerbruiloftstafeldecoratie: rustiek, boho chic, modern, glamour, geometrisch, enz. Weet u niet zeker hoe u ze moet aanpakken? Hier zijn enkele leuke ideeën.

Het is tijd om met de hand te oefenen! Geodes brengen een zekere moderniteit in het huwelijksontwerp; in combinatie met een handgeschreven menu of naamkaartje is dit de perfecte eenvoudige personalisatie voor een Boheemse inrichting.

romantische bruiloft tafeldecoratie geode

Agaatschijfjes kunnen worden gebruikt voor plaatskaarten, tafelnummers en gewoon voor een krachtig statement op tafel. Kies agaat in kleuren die u mooi vindt en die passen bij het kleurenpalet van uw bruiloft en bestel kalligrafie. Maak gouden randen, want zo zien de agaatschijfjes er bijzonder verfijnd uit. Servetringen met plakjes agaat geven uw tafels een prachtig verfijnde uitstraling.

Kleurrijke kaarsen voor meer vitale energie aan tafel

diy decor romantische bruiloft tafelkaarsen pastelblauw

Kleurrijke taperkaarsen zijn bijzonder handig om een ​​aangename sfeer te creëren. Je kunt ze opstellen langs de ontvangsttafels. Les bougies dans des tons blush invitent le romantisme, les pastels ajoutent de la fantaisie à n’importe quel décor, les neutres sont rustiques, et les teintes sombres comme le bordeaux ou le noir ajoutent une touche de dramatisme et évoquent les jours chauds d’ zomer.

Idee voor een bruiloftstafel in pastelkleuren

bruiloft tafeldecoratie pastelkleurige kaarsen

Gedraaide fakkelkaarsen zijn echte lichtbakens op de zomertafel. Pasteltinten van blauw en roze in gouden kandelaars zorgen voor een adembenemend decor, neutrale tinten van beige en licht hout geven een rustieke charme, en marineblauw of zwart met sierlijke koperen kandelaars roepen voortreffelijke weelde op.

Taps toelopende kaarsen zijn ook een geweldige manier om een ​​tafellandschap meer samenhang te geven, door ze af te stemmen op uw serviesgoed of pronkstukken, of om thema’s te versterken, vooral het zomerthema.

Ruwe houtsneden als landelijke of rustieke bruiloftstafeldecoratie

decor trouwtafel natuur chic taartdisplay houten wasmachine

Veel paren kiezen tegenwoordig voor een rustiek huwelijksthema. Er is één geweldig detail dat bij dit thema past en u geld bespaart: houtsneden. De nieuwste zijn super betaalbaar en kunnen op zoveel manieren worden gebruikt: placemats, menu’s, kaarten, cadeaus, borden enzovoort, zelfs als je geen knutselvaardigheden hebt.

Houten plakjes zijn perfect voor elk type middelpunt. Het is een geweldige manier om uw interieur tentoon te stellen: kandelaars en lantaarns, Mason-potten en Mercury-glazen vazen, allerlei soorten flessen, diverse bloemen, tafelnummers en nog veel meer. Creëer een middelpunt in bosstijl met een boomstam, mos en verschillende planten in een met schors omwikkelde vaas. Er zijn hier eigenlijk veel ideeën om te verwezenlijken, het hangt allemaal af van de stijl van uw bruiloft en wat u wilt bereiken.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *