Een bruiloft in de savanne met mosdecor

Een bruiloft in de savanne met mosdecor

Lexie en Everett ontmoetten elkaar in Oostenrijk tijdens een studiereis naar het buitenland in 2014. “We zaten naast elkaar in de Oostenrijkse filmles, waar het om 8 uur ’s ochtends behoorlijk snoozer was, maar ik herinner me dat ik blikken naar Everett ving en ik denk dat dat ons allebei wakker hield. ”, zegt Lexie. De twee begonnen zes maanden later te daten en legden anderhalf jaar lange afstanden af ​​voordat ze allebei voor werk naar Atlanta verhuisden. Daar trok Lexie bij huisgenoten in – en vier jaar later vertelde Everett haar dat hij haar mee ging wandelen en boodschappen ging doen. In plaats daarvan, toen ze de voordeur opende om te vertrekken, stond hij daar en vroeg haar haar rugzak af te doen. Voordat ze het wist, zat hij op één knie en deed hij een aanzoek.

Het echtpaar hield hun bruiloft in Savannah, Georgia, waar ze allebei opgroeiden. Hun ceremonie vond plaats in de kapel van Onze Lieve Vrouw van Goede Hoop; Lexie en haar familie brachten daar tijdens haar jeugd jarenlang de kerstmis door. “Na Covid beseften we ook dat een intieme ceremonie voor ons belangrijk was”, vertelt de bruid. “We nodigden ons huwelijksfeest en familie uit voor de ceremonie, terwijl de rest van onze gasten genoten van een mooie zaterdag in september en ons vervolgens ontmoetten op de Savannah Golf Club voor de receptie.”

Ze nodigden 225 gasten uit voor een feest vol met hun favoriete eten, de kenmerkende orchidee-ijsbalmartini’s en een op de tuin geïnspireerde, saliegroene inrichting. Lees verder om de details te zien van de kerk-, tent- en balzaalviering gepland door Tara Skinner in foto’s van Meredith Campbell Photography.

Foto door Meredith Campbell Photography


Lexie en Everett werkten samen met Lowcountry Paper om hun uitnodigingssuite te creëren. Ze kozen voor een klassiek ontwerp op handgeschept papier met saliegroene enveloppen (salie was de hoofdkleur in hun trouwdagdecor).

Foto door Meredith Campbell Photography


Foto door Meredith Campbell Photography


Foto door Meredith Campbell Photography


Toen Lexie trouwjurken ging shoppen, was de eerste jurk die ze paste een zijden mikado-nummer van Sareh Nouri. Toen ze andere opties met de eerste bleef vergelijken, wist ze dat dit de juiste trouwjurk voor haar was. “Het was ook heel eenvoudig en tijdloos, dat is wat ik wilde, en het voelde gewoon als mij toen ik het aantrok”, zegt ze.

Ze leende de kanten sluier van haar neef Margaret en droeg schoenen van Loeffler Randall en de diamanten tennisarmband van haar grootmoeder om haar dichtbij te houden op de trouwdag. “Ik ben behoorlijk kieskeurig als het om mijn haar gaat en ik wist dat ik het in een slank knotje wilde hebben”, zegt ze. “Tyler Lively begreep volkomen wat ik wilde en leverde het zo goed.” Ze had een boeket geheel witte bloemen in haar handen, waaronder enkele wasbloemen die ze kon houden. “Ze waren heel lief en doen me nu altijd denken aan onze trouwdag”, zegt Lexie.

Foto door Meredith Campbell Photography


Foto door Meredith Campbell Photography


Lexie en Everett deelden een eerste privéblik vóór de ceremonie. “Ik wist dat ik nerveus zou worden en we wilden allebei een eerste blik werpen om de zenuwen te kalmeren”, zegt Lexie. Everett maakte zijn grote dagdebuut in een J. Crew-smoking met een Sid Mashburn-overhemd, vlinderdas en pochet. Hij monogrameerde het pochet met zijn initialen en schonk deze ook aan zijn bruidsjonkers. Schoenen en manchetknopen van Cobbler Union, een huwelijkscadeau van zijn ouders, maakten zijn look compleet.

Foto door Meredith Campbell Photography


Lexie vroeg haar beste jeugdvriendin om haar bruidsmeisje te zijn, terwijl Everetts vader aan zijn zijde stond als zijn getuige. De bruid koos saliegroene midi-jurken met gedrapeerde halslijn van Show Me Your Mumu voor haar bruidsmeisjes, die ook miniatuurversies van haar boeket vasthielden. De bruidsjonkers combineerden zwarte smokings met jasjes met enkele knoop.

Foto door Meredith Campbell Photography


Toen het echtpaar met hun bloemist door de kapel liep, besloten ze de charme van de kerk te omarmen en een minimale hoeveelheid decor toe te voegen. “Kim met August Designs creëerde een vierkante bloemenkrans die aan de buitendeur hing en varens en delphiniumbloemen in de poturnen die naar de voordeur leidden”, zegt de bruid. Ze voegden ook hoge handpalmen toe aan weerszijden van het altaar in de kerk, terwijl hortensia’s de basis verfraaiden.

Foto door Meredith Campbell Photography


Terwijl de gasten zaten en het huwelijksgezelschap door het gangpad liep, zong een duet van muzikanten ‘The Prayer’. Lexie liep vervolgens met haar vader door het gangpad naar ‘Canon in D’, dat op de piano werd gespeeld. Het echtpaar koos voor speciale lezingen voor de ceremonie die ze voor het eerst hoorden (en bewonderden) op andere bruiloften die ze hadden bijgewoond. Nadat ze tot man en vrouw waren uitgeroepen, vierden ze het feest door het gangpad met een pianoversie van ‘Handel: Arrival of the Queen Sheba.’

Foto door Meredith Campbell Photography


Foto door Meredith Campbell Photography


Bij de receptie wilde het echtpaar dat groen, takken en bloemenelementen als centraal punt zouden fungeren, een visie die begon in de vestibule net buiten de eetkamer, waar een weelderige, groen en witte boom de hal opfleurde. Voordat de gasten de ontvangstruimte binnengingen, deelden ze hun goede wensen voor het echtpaar in een koffietafelboek met tuinthema vlakbij.

Foto door Meredith Campbell Photography


Foto door Meredith Campbell Photography


Foto door Meredith Campbell Photography


De festiviteiten begonnen tijdens het cocktailuurtje, waar het stel hun favoriete gerechten serveerde, zoals oesterzwammen, dumplings met sojasausdruppelaars, gerookte zallepels met crème fraîche en kaviaar, en gefrituurde Spaanse peper-kaasballetjes. Ze boden ook orchidee-ijsbalmartini’s aan, die ook op de bruiloft van Lexie’s neef werden geserveerd. De locatie organiseerde een privéproeverij voor Lexie en Everett toen de gasten arriveerden bij het cocktailuurtje. “Het was zo speciaal en opwindend om pas getrouwd te zijn en alle verschillende hapjes en gerechten te proberen die we ons al zo lang hadden voorgesteld – we waren zo duizelig”, herinnert Lexie zich.

Foto door Meredith Campbell Photography


Foto door Meredith Campbell Photography


Foto door Meredith Campbell Photography


Het echtpaar en hun gasten genoten van het diner in de balzaal van de club, waar de tafels afwisselend naakt- en crèmekleurig beddengoed hadden en gepaard gingen met bamboestoelen – een van Lexie’s favoriete accenten. De tafels waren versierd met extravagante takken groen, potplanten, witte bloemen, theekaarsen en witte conische kaarsen in glazen houders. De kroonluchters waren ook gedrapeerd in groen, wat voor extra textuur boven het hoofd zorgde. Sommige couverts hadden rotan schalen met wit serviesgoed, terwijl andere glazen schalen hadden met geperste bloemen en bladeren.

Foto door Meredith Campbell Photography


Na het diner gingen de gasten met het stel mee naar een tent om te dansen. Na de eerste huwelijksrit van Lexie en Everett deelde de bruid een dans met haar vader op ‘Your Smiling Face’ van James Taylor en danste Everett met zijn moeder op ‘Days Like This’ van Van Morrison. Ze hebben caféverlichting geregen en starburst-verlichtingsarmaturen aan de tent toegevoegd voor een leuk tintje.

Foto door Meredith Campbell Photography


Foto door Meredith Campbell Photography


Lexie en Everett serveerden een witte gelaagde amandelbruidstaart versierd met bloemen en groen. De taart werd uitgestald op een levende mos-orchideeëntaarttafel, maar het duo verwerkte ook mos in andere elementen van het decor van de dag. “Mijn moeder en ik hebben decoratieve mospanelen gemaakt die aan de voorkant van de buitenbar onder de tent werden bevestigd”, vertelt Lexie. “We hebben het samen gemaakt in de week van de bruiloft en het was zo leuk en gezellig voordat onze familie naar de stad kwam en het druk werd.”

Foto door Meredith Campbell Photography


Foto door Meredith Campbell Photography


Foto door Meredith Campbell Photography


Foto door Meredith Campbell Photography


Het echtpaar huurde Atlanta Party Band in om de gasten bij de receptie op de been te houden. Ze gaven Krystal-burgers rond op de dansvloer als een late night snack, wat een knipoog was naar Everetts uitgebreide familie uit Chattanooga, Tennessee, waar de burgerfranchise begon. Ze brachten ook een sigarenroller mee waar de gasten van konden genieten. Ze boden op maat gemaakte saliegroene luciferdoosjes aan met hun trouwdatum en huwelijksnaam.

Foto door Meredith Campbell Photography


Aan het einde van de avond verzamelden gasten zich buiten om het pasgetrouwde stel het beste te wensen terwijl ze vertrokken in de cabriolet van een vriend voordat ze vertrokken naar hun huwelijksreis in Antigua.

Voor koppels die hun grote dag plannen, raden Lexie en Everett aan om trouw te blijven aan jouw visie. “Wees bewust van wat jullie allebei willen voor de dag en heb niet het gevoel dat je moet doen wat iedereen doet of wat ‘traditioneel’ is,” zegt Lexie. “Door in sommige opzichten niet-traditioneel te zijn, maak je je dag uniek en in staat om jullie beiden als koppel te weerspiegelen.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *