wanneer de huwelijksdruk avant-tout esthétique is

wanneer de huwelijksdruk avant-tout esthétique is

Als het huwelijksgesprek net zo mooi is als je leven, dan is het niet meer dan dat. Tout dans le mariage beantwoordt aan bepaalde esthetische criteria en ook aan andere strikte eisen. Een deel dat het onbewuste collectief doet denken aan de aandacht van de aandachtige mensen, is een première voor het plein waar de schoonheidsdictaten worden gegeven. Le mariage doit être parfait, gedenkwaardig, onuitsprekelijk. Er is veel bewijsmateriaal dat begint tijdens de mariée. Epileren, seances d’UV, pousse des cheveux, regime… De planning van “mise en beauté” is de celuis van de huwelijksvoorbereiding, als u een risico loopt op uw geestelijke gezondheid.

Het ritueel van de mariéejurk

Als er een aantal schoonheidscriteria arriveren die tegenwoordig op het corps van de vrouwen staan, is de beroemde tape van het onderzoek naar een gewaad voor de toekomstige mariée est voor de rappeler. De modellen op de sites van merken of sociale netwerken van créatrices zijn alleen maar de kwaliteit van het essay… Het onderzoek naar LA-kleding heeft betrekking op de waarde van de preutse. Het is belangrijk dat het leven de tapes met vreugde wordt genoemd, terwijl de namen van de films het karakter hebben van de verhalen over de essays. De selectie is zeer beperkt op 40-jarige leeftijd, het moeilijkheidsprobleem om kleding in te vullen voor het aanbieden van flatteur of wraakzuchtige huurder van grote voorstellen, de industrie van de maritieme mantel n’affiche par son ouverture aux verloofden « grande taille ».

Omdat de marginaliteit van de toekomstige marifoons niet meer wordt verhuurd aan de ‘norm’, zijn er ook merken die grote taillejurken voorstellen in het kader van de promotie. Als het mogelijk is om modellen op onze site, op de accupagina of op de computer op Instagram te gebruiken, kunnen de mannequins daar terecht. Voor Karolle-Anne Taillé, créatrice van mariéejurken, de mise en avant des mariées van toute taille Het is een belangrijk aspect van zijn metier. « Als je op 36-jarige leeftijd geen grote tailles van klanten meer hebt, wordt het duidelijk. Mijn klanten zijn het er niet mee eens dat er verschillende morfologieën zijn die afwijken van de mate waarin ze in vertrouwen kunnen leven. » Omdat de styliste in de loop van haar carrière de psychologische retombées van de essayervaring voor bepaalde mariées heeft. “J’ai déjà vu des filles arriver en pleurs”, rapporte Karolle-Anne Taillé. Terwijl het leven van een paar dagen in de pret een moeilijkheid is om een ​​bepaalde taille te doorbreken, is het zoeken naar de mantel een extra stressbron. « Je voelt je tussen een vulsel dat op 36 en een vulsel op 46 aankomt, je façon d’être is niet meer dan een même. Elles n’ont pas la même confiance », illustre de couturière. « Je verkoopt geen gewaden, je verkoopt een seance de psy, verkenning. Het is een beetje eerlijk dat het corps geen stress ervaart en meer rust. » Het is een compte qu’à son echelle het werk voor het opnieuw naar beneden brengen van de druk is essentieelAls het een lang proces van voorbereiding op het huwelijk is, is het allesomvattend.

J-7 kg: dagboek van het bord van de mise en beauté

De cel die het beste werkt met cellen die UV-straling gebruiken op de cel die een sportief programma en een evenwichtig voedingsprogramma opstapelt, De esthetiek van het huwelijk is in maart. Het is een fout om waakzaam te zijn als u niet meer in de problemen komt. Op de huwelijksforums worden familieleden vaak gevraagd. Het is niet zeldzaam dat er ‘appels à l’aide’ worden gebruikt om kilo’s te verliezen voordat ze beroemd worden. En je wordt door je zoon geadviseerd om deel te nemen aan de verfraaiing van de toekomstige mariée. Als u zeker wordt uitgenodigd om het voedsel in evenwicht te brengen wanneer u een drastisch regime hanteert, kunt u de beste resultaten van uw methodewonder verwachten. « J’ai réussi à perdre 10 kg en un mois », vooraf een van de tussendoortjes die in het vooruitzicht zijn 5. Entre conseils nutritions bienveillants et louanges de restricties gevaarlijkvooral het resultaat is: het fijngehakte dag J.

« Het huwelijk werd aangeraakt door de orde van het beeld en het korps, vooruit Carine Grzesiak, psycholoog. Als het korps het doet, is het korps echt en het ideale korps. » Dans la preparation du mariage, tout tourne autour de l’idéal. Au fur et à maat, de toekomst van de mariés is een film die is gemaakt die voorbijgaat. « De idealisering van het moment, van de plaats, van het déco, van het korps, van het beeld dat we renvoyeren en de emoties die we voelen. On est censés vivre le plus beau jour de notre vie », explique-t-elle. Als de meisjes het moeilijk hebben om zich in hun leven te voelen, is de huwelijksdruk het décuplée. Het lichaamsvoorbereidingsproces kan ertoe leiden dat het negatieve doel van het leven van uw zoon tijdens de huwelijksreis negatief wordt beïnvloed. Corresponderen met veel kritiek dat onze fixaties een moyen zijn van het gevoel van schoonheid en dat is dat we getrouwd zijn, is de psycholoog.

Het beeld van de oude afbeelding in de tijd

Se sentir belle le jour de son mariage a autre portée: celle de marquer son histoire personele. Comme si cette journée presageait de suite de leur vie maritale. «Eigenlijk, het is niet mogelijk om een ​​huwelijk te sluiten», hervat de psycholoog. Het is een dag waarop u uw herinneringen kunt restaureren, maar u kunt ook de fotoalbums en de sociale media gebruiken. «De mooie video, de mooie foto’s die nog een deel van het verhaal bevatten, het is een voertuig met een afbeelding van een gereussite en een panouissement», suggère Carine Grzesiak. Deze druk op de perfectie is alomtegenwoordig in het kader van het huwelijk. « Nous n’avons pas le d’erreur, reconnaît Anna Fraser, huwelijksfotograaf hanger vier jaar. De gebeurtenis is niet voorbij, een aanvullende prijs is niet mogelijk. De foto’s seront het spoor van een toernooi in het leven van de mariés. » Een moment waarop u een grote inspanning en onderhandeling nodig heeft, kan samenvallen met de huwelijkstrouw met de werkelijkheid. Voor de foto’s is de druk de voornaamste essentie van twee momenten: celui de la prijs de vue en celui de la liveraison du rendu. Omdat het object lang onder druk van verschillende vakbonden heeft gestaan, is de fotograaf op de hoogte van de druk die met de toekomst zal gepaard gaan. «J’ai eu het geval van een mariée die het einde van de foto-finale is, waarbij je prijs kunt krijgen tussen de keuze uit de mantel en het huwelijk, zoals Anna Fraser. Het is mogelijk dat u retoucheert op de foto’s op deze pagina, die u weigert. »

Anticipeer op het einde van de maan

Als de attenties op uw dag kristalhelder zijn, is de bereiding misschien wel goed. Wat de esthetische druk is, is gewetensvol of niet, het is een ensemble van stressfactoren. De organisator van een huwelijk vraagt ​​om uitzendkrachten, de energie, de energie en het aanprijzen van een ensemble van contra-intensieve gebeurtenissen die negatieve gevoelens veroorzaken. Deze periode is een verklaring dat een bron van angst moeilijk is om de stress ‘normaal’ te onderscheiden van een probleem onder de huid, parfois en diepzinnig. Als u bepaalde aandacht en een ideaal beeld van het leven krijgt, kan dit de psychologische retombées in de hand werken. « Het huwelijk kan een déclencheur van een décompensatie zijn », waarschuwde Carine Grzesiak. Het première-antwoord op de démarche van de controle van het corps peut être de ontwikkeling van problemen met het voedingspatroon. Meer fobieën, problemen van sommige mensen of TOC zijn de vormen van angstuitdrukking. De voorbereiding is een voordeel bij instabiliteit en ongemakkelijke momenten, het kan een nuttig advies zijn. Als je de psycholoog kiest, kun je een begeleiding krijgen bij het voorbereiden van de « mentale, emotionele ruimte en niet pas de keuzes van een professional ». Terwijl de voorbereiding van het huwelijk leeft, zijn de kansen op een leven groter dan dat van uw leven, een défaut, een dag die beroemd is met de liefde, maar het kan zijn dat het op elkaar lijkt.

Aimez-vous votre corps? Faites le test!

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *