Les pièges à éviter pour reussir sa année de huwelijkspremière

Les pièges à éviter pour reussir sa année de huwelijkspremière

De première van het huwelijk is de cel van het découverte des vreugdes groter dan de kleine huwelijken… Er is nog geen sprake van een recette voor het “overleven” op het belangrijke levensverhaal voor de jeunes-epoux, voor je leven dingen die je kunt doen en bepaalde tips die je kunt gebruiken.

Après het bruisen van de huwelijksvoorbereiding, de euforie van de dag J, de allégresse van de reis van nieuwelingen, begint het dagelijkse leven van twee. En parfois, tout n’est pas si simple. Le père Alexis Leproux is een partner voor verloofdes en jeunes-mariés. « Wedding blues », agacements, ouverture à la vie, c’est avec passion en frank-parler qu’il se penche sur the premier année de huwelijk.

Als het huwelijksdag voorbij is, kunnen sommige paren zich afvragen wat de “bruiloftsblues” is. Commentaar: is er een mogelijke staatsgreep mogelijk? Est-il graf?
Pater Alexis Leproux: Deze sensatie bestaat, en is effectief, en het is van nature. Als het tijd is om het huwelijk voor te bereiden, is het een particulier dynamisch bedrijf. Als het evenement voorbij is, kan het zijn dat u in een nieuwe logica komt. U bent op de hoogte van een bourgeonnement-tardif. Het is niet zo dat er verschrikkelijke dingen gebeuren. Simpel gezegd, het seizoen van onze twee is verschillend van de cel van onze twee. Als u dat doet, zult u een droom tussen uw verbeelding en de werkelijkheid beleven. Als u meer geld wilt verdienen, kunt u dit beter doen. Het is echter niet zo dat het een trompé van de roeping is.

De première is het hoogtepunt van het découverte van de vreugden, zelfs van onze kleine activiteiten… Commentaar is eerlijk voor wat voor werk er in het leven is?
De momenten waarop we leven en leven, zijn een goede moyen van ons centrum van onze eigen mensen en het eerlijke leven van een deel van ons egoïsme. Als u een kind ervaart dat deel uitmaakt van een samenspel met uw partner, kunnen de irritaties een echte uitnodiging zijn om te ontdekken dat het niet zo is dat het een “kleine tijd” is. Als het goed is, is het een oefening die een appel een veerkrachtige vorm geeft; celle-ci laat de vereniging kennis maken met de inlichtingendienst en niet met een vrijwillige taak om de rol te dragen. Soyons-en bepaalde dingen: plus nieuwe serons die gewend zijn aan de kleine operaties, plus nieuwe serons die tot de grote gebeurtenissen leiden.

“Les premiers de la vie à deux sont essentiels pour mettre en place les habitudes du don de soi à l’autre et de la communication.”

Is het niet mogelijk om het gezamenlijke gedrag te corrigeren?
Let op, het is niet zo dat kleine kinderen met veel ontoelaatbare gedragingen worden geconfronteerd. Ensuite, het zijn geen fatale gevolgen. Met de opvoeding en de humor in het buitenland, over het verbeteren van de punten. Maar in bepaalde situaties, in het voorbeeld van de mooie familie, kun je geïrriteerd raken door een houding die zonder twijfel kan veranderen. Twee oplossingen zijn beschikbaar. Daarom is de reden dat u zich bezighoudt met obsédera en dat u uw tijd doorbrengt met het verstrijken van de tijd. Dus het is een feit dat de momenten van décentrement en je serez heureux voorkomen.

VERLIEFD STEL
Pour être plus heureux dans le couple, il faut se taquiner!

Shutterstock

Als u een bericht wilt versturen, is het geheim voor uw huwelijk?
De coute en de voorwaardelijke vrijlating zorgen voor een doeltreffende werking van de gemeenschap van de bevolking. Et cela se travaille. Een paar dat, de première van hun huwelijk, gaat over het boulot, gaat voorbij aan onze vrienden of blijft op het oppervlak van de lui-même, door krachten en met gevaar. De eerste tijden van het leven van twee zijn essentieel voor de plaats waar de gewoontes van het leven en de communicatie liggen. Een klein beetje van de chaussure kan een randonnée douloureuse opleveren, dat is onmogelijk. Als een verhaal niet de tijd van het communiqué is met de uitleg die het is, is het klein dat het eerlijk is over de dégâts. Stel je eens voor dat het gemakkelijker wordt als je aankomt op de grote pierres…

Is de temperatuur niet in overeenstemming met de vraag?
De tijdelijke consolidatie is wat je doet, en het is een goede zaak. Het is het principe van de vice en de vertu. Il n’y a pas de mystère: si je m’habitue à dire les petites kiest de première année, je dirai les grandes la vingtième.

Geniet van het leven, c’est aussi tout un art…
Absoluut. De man en de vrouw hebben verschillende antennes – het is gemakkelijker om uw keuze te maken. Beginnen met het huwelijk is een oefening die veronderstelt dat de toegift een hele inspanning is. Het kan zijn dat je dit verschrikkelijk vindt: «Je me sens entendu». Auto van de kwaliteitskwaliteit en de voorwaardelijke vrijlating – die de cœur à cœur smeedt – découle aussi de kwaliteit van de gemeenschap van het korps.

Wat is er verschrikkelijk?
Le cœur à cœur is fondateur, il construit l’intimité, la confiance et la joie. De medewerkers van het korps zijn bezig met het uitvoeren van hun werkzaamheden. Het is een teken van een teken dat hij bezig is met het geheim van zijn werk. Een vakbondsorganisatie die zich bezighoudt met de intimiteit van haar relaties verraadt de personele dimensie van de seksualiteit. Het is een groot avontuur met een intieme seksuele relatie die niet aantrekkelijk is voor een personeelslid.


KŁÓTNIA

Lire aussi :
Koppel: de regeling van 80/20 voor een positieve en doeltreffende communicatie

Een relatie die u niet kunt doorgeven als u een bedrag ondertekent?
Pas noodzakelijk. Als je een liefdesverhaal zonder een totale liefde uitvoert, is dit een ernstig probleem. Maar het corps is een extreem delicate machine, een mooie seksuele intimiteit impliciet een apprentissage die de tijd kan overbruggen. Encore een fois, het is normaal dat je een décalage tussen je verbeelding en de werkelijkheid ziet. In dit geval is het belangrijk dat de mensen in een eenvoudig gesprek in staat zijn om te praten.

Bent u vaak op de hoogte van de tekens die u waarschuwt voor uw huwelijksreizen?
Je pense à la vermoeidheid. De mensen die het evenwicht bewaren tussen de gezonde vermoeidheid van het volbrengen en de noodzakelijke repos met de gemeenschap van de personen – die veronderstellen dat ze energie zullen ervaren. Het is een goede gepensioneerde die last heeft van vermoeidheid en die geen wezenlijke essentie vertoont.

U kunt het goed hebben dat jonge koppels de huwelijkspremières van hun carrière vieren…
Oui, en je bent gevaarlijk als de carrière de rest van de rest zal verlaten. Het autopersoneel zegt dat het een toegift is en dan twee jaar geleden. Als je het idee hebt dat je vrouw mooi is of als haar kinderen meer toujours hebben, davantage me dan om rijk te worden, wat een verwikkeld is in deze greniers die hun zoon blé en qui finit par s’entendre dire tout: “ Cette nuit, tu mourras”…

Maar het blijft de verantwoordelijkheid van de ouders om het materiële materiaal van hun kinderen te verzekeren!
Il faut prevoir, effectiviteit, meer dan de faut d’abord prévoir de s’aimer! Nooit meer zal de liefde genieten van het echte leven! Als u met de eerste zorg van de wereld bezig bent die pardon, de écoute en de liefde van uw vrouw, uw mariage en uw kinderen biedt, is uw werk kwetsbaarder. Als u op een bank een vergoeding vraagt, kunt u meer risico’s nemen plus personeel met een winstmaker. Wat jeunes-paren op het plein beleven, is dat ze hun levend ensemble en de pierres d’angle voor les autres doen!


PRZEPRASZAM

Lire aussi :
Vergeef het echtpaar, een cadeau voor het gezin

U heeft de gratie vermeld. Comme le Pape, wilt u weten of u op de bank zit zonder pardonner?
Geef een beeld. Mensen kunnen niet laissen in de keuken die een groot aantal van de moucherons kan vermenigvuldigen. Het perceel dat de wereld omvat, is een eigen badkamer die moeilijk is om de moucherons in verlegenheid te brengen. C’est la même koos voor avec nos âmes. Met z’n tweeën kiezen jullie allemaal voor een traditionele manier van parfaitement; deze momenten zijn op een trop-parlé – of pas assez -, of op een boudé, of het is mis in de colère. Kom op, als je een poubelle bent die dit ervaart, doe het dan om de woning te verlaten die niet liefdadig is. Auto als je boulets aux pieds ziet, s’enferme dans son petit univers de médiocrité et le camoufle sous son lit, je kunt er zeker van zijn dat de dag van de grote luchtcourant arriveert, toute la puanteur se repand and l’atmosphère is onherstelbaar.

Reageer op de vraag van kinderen tijdens de huwelijkspremière?
Het is een cruciaal punt. Als het om de jeugd gaat, is het leitmotiv: “Als je aan het bouwen bent, kun je beginnen met de kinderen”, als de verschijning van een nieuw paar tegenover de croissance van dit stel staat. Het is niet zo dat er aandacht wordt besteed aan het uitsluiten van een tweetal fondamentaire koppels, met een voorproefje van de ouverture van het leven. Auto, echter, het risico op een versterker is dat het een dimensie van essentie van generositeit, vrijheid en zorg is. Het is een reflex om een ​​grote berekening te maken, terwijl de première al is begonnen, maar het paar kan hun antwoord op deze vraag geven. Je kunt het moeilijk vinden om de huwelijkspremière en de après-première te vieren, de moeilijkheidsgraad van het bijwonen van een kind.

“Construire sa famille demande du temps. Het is de prioriteit van de geplande premières. Het is niet zo dat u de service moet verlenen, maar het is niet goed om te forceren, niet plus, de ontploffing van een staatsgreep.”

Als de paren aankomen, zullen ze een reden hebben om een ​​kinderproject te starten… De menselijke maat, bijvoorbeeld?
Als een echtpaar met elkaar leeft, leeft het sacrement van het huwelijk, en leeft de gemeenschap van de levens, s’ouvrir à la vie. De Église ne cesse de rappeler is onlosmakelijk verbonden met de unie van de tijden en de ouverture à la vie. Het eerlijke deel van de mensheid kan een levend echtpaar een totale belofte geven, een belofte zonder terugreis en voor reizen.

Het is niet zo dat het erg is als de druk op de kinderen van het huwelijk wordt vergroot. Omdat de ouverture op het niveau van een cruciaal punt essentieel is, is de volwassenheid van het paar een appel om deel te nemen aan het Dieu-œuvre-creatrice. Let op, donc, à bien donner aux kiest een rechtvaardige plaats!

Les jeunes-koppels kunnen hun tijdelijke ervaringen opdoen. Is dit een goed moment voor s’engager?
Bouw een famille die tijd vraagt. Het is de prioriteit van de geplande premières. Het is niet zo dat u de service moet verlenen, maar het is niet goed om te forceren, niet plus, de ontploffing van een staatsgreep. Het is een onderscheid tussen twee, het licht van de echtelijke liefde, de orde en de mate van hun verlovingen.

Reageer op de paren die een levendig ensemble hebben voordat het huwelijk een begin maakt?
Het is een kwestie van doen. Een van de oplossingen is essentieel voor een huwelijk dat teruggaat tot een levend correspondent dat de Kerk vraagt ​​om leven tijdens de verloofden. Het effect van de arbeid is groter dan een bedrag. De viering van het sacrement garde een krachtige kracht. Elle doet de geest van de heilige die de eenheid désormais in de werkelijkheid van onze amour en die garde voor toujours dans het heilige recht met Dieu.

Hugues Lefèvre
Lire aussi :
Surviesiegids voor de première van het huwelijk

Pascal_CEC_2-12_8.jpg

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *